To je to što me zanima!

Zrinka Cvitešić: Vraćam se opet svojoj prvoj ljubavi...

Glumica zbog koje je propao brak Hrvoja i Tine Rupčić otkriva kako se trenutačno osjeća jako lijepo. Jedva je dočekala sudjelovati u mjuziklu
Vidi originalni članak

Glumica Zrinka Cvitešić (30) nedavno se počela pripremati za mjuzikl  "Za dobra stara vremena" Rajka Dujmića i Željke Ogreste. Zrinka je za Gloriju otkrila koliko se veseli toj ulozi u mjuziklu. Kazala je kako osjeća da se približava svojoj prvoj ljubavi, glazbi. Premijera predstave očekuje se 4. prosinca u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Zrinka je otkrila kako se trenutačno nalazi u sretnom periodu svog života. Glumica je u vezi s bubnjarom Hrvojem Rupčićem (38), koji se zbog nje razveo od Tine Rupčić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • plavuša13 01.10.2009.

    Pa naravno da netreba ostat u braku ako tu nema više osjećaja,ako nema ljubavi i djeca će bit sretnija ako su roditelji sretno razvedeni nego da žive u nesretnom braku.Potpuno se slažem sa tim!!!!!Samo želim reći da ako si pošten najprije ćeš zatvoriz jedno poglavlje svog života pa tek onda otvorit novo-pogotovo ako su djeca tu!!!Sad se priča o nekakvo velikoj fatalnouj ljubavi-ma daj molim te-bar je mogao imati poštovanja prema Tini kao majci svoje djece i ne zajebavati je mjesecima!!!

  • danijel m 01.10.2009.

    svaki normalan čovjek voli svoju djecu. kad netko odluči prekinuti brak i odseliti od žene i djece, to ne radi nikakve rupe(jer može ševit sastrane da nitko i ne dozna), nego to radi radi jer je našao ljubav!točka! to što ljudi imaju djecu ne znači da su osuđeni cijeli život jedno na drugoga, pa i u uvjetima da se ne mogu međusobno smisliti!

  • WebSuperman 01.10.2009.

    po meni je svatko tko radi rupe napusti obitelj smeće od čovjeka i treba ga kastrirat...koji je vrag radio djecu bivšoj ženi ako se vodi za onom da kad mu se kita digne da ide za drugim ženama...zar se njegova djeca trebaju ugledat na takvog oca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare