To je to što me zanima!

Zrinka je upoznala Nikinu kćer: Obitelji su se družile na imanju

Početkom lipnja par je na obiteljsko gospodarstvo u blizini Siska pozvao članove obitelji na druženje. Među okupljenima je vladala pozitivna atmosfera, piše Story
Vidi originalni članak

Prije nego što je prošli tjedan otišla na novu audiciju u London, Zrinka Cvitešić (34) svo svoje slobodno vrijeme provodila je s Nikom Kranjčarom (29), svojom novom ljubavi. Njihova veza otkrivena je u travnju ove godine, a svoju sreću odlučili su podijeliti i sa svojom obitelji, piše časopis Story.

Par je 7. lipnja na obiteljsko gospodarstvo u okolici Siska pozvao svoje najbliže gdje su se družili.

Niko je sa sobom poveo svoju trogodišnju kćer Loree, koju je dobio u braku s bivšom suprugom Simonom Fistrić. Među okupljenima je vladala opuštena atmosfera. Uživali su u igranju nogometa, badmintona, hranili su životinje na imanju, a Zrinka se neumorno igrala s Nikinom kćerkicom. Niko je tada po prvi put upoznao i Zrinkinu sestru Niku s kojom je glumica jako povezana.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • KroMiki_1 03.07.2014.

    Da nam je bio u Brazilu - kaže tata !!! On je manjkao ko i famozni OGI !!! Za Repku: ko da si im ukrao 2 para kopački i ništa više !!!

  • ruzica ruzic_1 02.07.2014.

    Niko je ok,bivsa mu supruga puno bolja od zrinke...zrinka uzas, unistila brak onom bubnjaru hrvoju...zenska je nula bodova...

  • popcorn2 02.07.2014.

    Na imanju?Ko je vlastelin od njih dvoje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare