To je to što me zanima!

Zrinka je zablistala na nastupu na božićnom koncertu u HNK

Glumica je iz Londona doletjela u Zagreb zbog nastupa na VIP božićnom koncertu. Oduševila je nastupom na kojem je svirala klavir i pjevala u bež kreaciji Matije Vuice
Vidi originalni članak

Glumica je u nedjelju nastupila na tradicionalnom VIP božićnom koncertu u Hrvatskom narodnom kazalištu. Zrinka Cvitešić (34) za tu je prigodu doputovala iz Londona u koji se prije godinu dana preselila zbog uloge u mjuziklu 'Once'. Talentirana glumica nastupila je u bež kreaciji dizajnerice i prijateljice Matije Vuice, dok se na zabavi nakon koncerta pojavila u jednostavnoj crnoj kratkoj haljinici. Osim Zrinke, nastupili su i Arsen DedićGabi Novak, Tony Cetinski, Matija Dedić, violončelistica Monika Leskovar, tenor Tomislav Mužek, dubrovačka grupa Silente, Iva Ajduković, bosanska glazbena diva Amira MedunjaninKarolina Gočeva i skladatelj i pijanist umjetničkog imena J. R. August. 

Koncert nisu propustile brojne osobe iz javnog života kao što su Jelena Veljača, Tamara Garjbas, Iva Balent, Hrvoje i Branka Krstulović, Nera Stipičević, Emil Tedeschi sa suprugom Majom, Marin Čilić s djevojkom KristinomNikša Kušelj s djevojkom, Barbara Kolar, fotografkinjom Marom Bratoš i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • skinnylove 09.12.2013.

    Žena je stvarno prekrasna! :)

  • BudimoRealniNe 09.12.2013.

    Gledam malo fotke i mogu reći da ova Branka Bebić izgleda vrhunski !!!!

  • Hrvoje Horvat 09.12.2013.

    a di je rvoje ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare