To je to što me zanima!

Žrtva Romana Polanskog moli suca: 'Zatvorite taj predmet!'

Molim vas da razmotrite rješenje tog predmeta bez zatvaranja 83-godišnjeg muškaraca. Molim vas da to učinite za mene, iz samilosti prema meni, kazala je Samantha Geimer
Vidi originalni članak

Samantha Geimer, koju je Roman Polanski silovao kada je imala 13 godina, svjedočila je u petak u korist redatelja na sudu u Los Angelesu i molila suca da zatvori taj 40 godina star predmet.

Molim vas da razmotrite rješenje tog predmeta bez zatvaranja 83-godišnjeg muškaraca, rekla je Samantha Geimer sucu Vrhovnog suda Los Angelesa, Scottu Gordonu.

"Ne govorim u ime Romana, već u ime pravde", rekla je.

"Molim vas da to učinite za mene, iz samilosti prema meni", dodala je.

Geimer je već ranije rekla da je oprostila Polanskom i da želi zaključiti tu aferu iz 1977. godine.

"Ona je umorna od te afere koja traje 40 godina", rekao je u četvrtak odvjetnik Romana Polanskog Harland Braun.

Polanski, slavan redatelj filmova "Rosmeryna beba", "Tess" i "Pijanist", optužen je da je drogirao Samanthu Geimer kada je imala 13 godina i silovao je u vili Jacka Nicholsona u Los Angelesu 1977.

On je  1978. pobjegao u Francusku uvjeren da mu prijeti teška kazna.

Polanski, koji je u braku s glumicom Emmanuelle Seiger s kojim ima dvoje djece, nije se vraćao u Sjedinjene Države gdje mu prijeti zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 10.06.2017.

    99% Hollywooda glumi moralnu vertikalu i govore mi koja je politika losa ili dobra (izbjeglice,Trump itd.).S druge strane je cijela dvorana glumaca ustala i pljeskala ovoj zivotinji.Zato mi se gadi taj cijeli am. glumacki svijet.

  • lola322 10.06.2017.

    Ovo je totalno bolestan slučaj, znači curica od 13 godina se sastaje nasamo s redateljem, skida se gola i dopušta da ju fotografira jer će joj to "pomoći" u karijeri, kasnije ju navodno siluje što onda priznaje svom tadašnjem dečku(curica od 13 godina, posebno u to vrijeme ima dečka)? Niti je normalan on, a bogami ni ona, a niti njezini roditelji koji su očigledno totalno zakazali u odgoju i uopće nisu brinuli o tom djetetu, to je sve destruktivno i bolesno...A da ne spominjem da dotična živi na račun toga i godinama daje intervjue, izdaje knjige...

  • Art Vandelay & Son, Inc. 10.06.2017.

    Nategnuo ju i još je uzela pare. Za tu razmjenu postoji i termin u svim jezicima

Komentiraj...
Vidi sve komentare