To je to što me zanima!

Župnik: Morbidni kandidati hvale se ubojstvom djece

Don Kaćunko koji je napadao estradne zvijezde dobio je svog nasljednika, župnika s Jelse, koji se letkom okomio na gledani show "Trenutak istine"
Vidi originalni članak

Don Stanko Jerčić, župnik s Jelse, napisao je letak u kojem ističe kako je show "Trenutak istine" crna kronika, a njeni natjecatelji morbidni. Letak je izvjesio na župu, piše Slobodna Dalmacija. Posebno se okomio na rastavljenu gospođu koja je priznala da ima mlađeg i oženjenog ljubavnika.
- Voditeljica pita: 'Jeste li počinili više od tri abortusa?'. Bez oklijevanja, jer je ženska pobrojila svoje 'trofeje' odgovara 'Da!'.
Nakon što stroj potvrdi odgovor čuje se pljesak odobravanja ubojstava nevine djece, čemu se pridružuju majka i kći koje joj 'kumuju' s počasnog sjedišta' - napisao je u letku župnik.
Nadalje dodaje kako je "zvijezda večeri" pala na pitanju svoje uže specijalnosti, a to je seks s ljubavnikom.
- Stroj ju je uhvatio u laži! Ali, doista je pala čim je pristala sjesti na tu sramotnu stolicu, ona i svi akteri te morbidne emisije - kaže u letku župnik.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MpH 04.02.2009.

    Župnik je u pravu, ali gledanost će i dalje rasti!! Voajerizam i \"želja za guranjem nosa u tuđe stvari\" je u ljudskoj prirodi (kod nekoga više, kod nekoga manje izražena). Emisija je ionako degutantna kao i natjecatelji koji su spremi prodati svoju intimu (najčešće za 0 kuna)! Sve je očitije da je to namještena emisija u kojoj većina natjecatelja \"pada\" kad se približi 50 \"somova\". U početku je bila još i zanimljiva pogledat, sada se ponavljaju pitanja i nekako je postala \"naporna\", tako da sam odustao od te bezvezarije...

  • Elio 19.11.2008.

    oh noes pa to je kaćunko ruuuuuuuun....svakom loncu je on poklopac

  • z501 19.11.2008.

    svi koji se prijave u tu emisiju su idioti

Komentiraj...
Vidi sve komentare