To je to što me zanima!

Žuri im se zbog bebe: Kanye i Kim spremaju 'lažno' vjenčanje

Reality zvijezda, koja je trudna oko tri mjeseca, razmišlja čak i da uz svoje prezime doda Kanyeovo što nije bio slučaj kad se udavala za košarkaša Krisa Humphriesa
Vidi originalni članak

Reper i reality zvijezda umorni su od čekanja da se Kimina rastava s košarkašem Krisom Humphriesom (27) napokon okonča. Zato su Kanye West (35) i Kim Kardashian (32) odlučili da će ipak izmijeniti zavjete iako to neće biti službeno. Na manjoj svečanosti biti će samo njihova bliska obitelj i prijatelji. Sve će proslaviti na privatnoj plaži zajedničkog prijatelja u Malibuu.  

Kim, koja je trudna oko tri mjeseca, razmišlja čak i da uz svoje prezime doda Kanyeovo što nije bilo slučaj kad se udavala za Krisa. 

- Kanye je jako tradicionalan. Volio bi se vjenčati s Kim pogotovo sad kad će imati dijete. Ovo neće biti službeno. On želi da službeno vjenčanje bude nešto posebno - otkrio je izvor te dodao kako je reper organizirao i medeni mjesec u Italiji. 

Starleta iza sebe ima dva braka. Brak s Humphriesom iz 2011. godine trajao je samo 72 dana, a 2004. godine rastala se od glazbenog producenta Damona Thomasa poslije četiri zajedničke godine. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Wolf Haley 14.01.2013.

    sve je kod njih lažno. lažna kosa, lažne trepavice, lažna guza, lažni smiješak, možda i lažna beba? -.-

  • spetsnaz GIRL 91 14.01.2013.

    LUDA KUCA! njima je stvrarno dosadno imaju para imaju sve i zajebavaju se jadna djeca vise nece znat tko je otac to treba mlatit! previsoko lete i onda nismo padnu

  • medobrundo007 14.01.2013.

    da mi je to mama ne bi ni pokusao izaci iz trbuha od sramote....

Komentiraj...
Vidi sve komentare