To je to što me zanima!

Žurilo im se: Kendall i Kylie su razočarale svoje obožavatelje

Reality zvijezde na potpisivanju svoje knjige zadržale su se svega tri minute iako su prema rasporedu trebale odgovarati na pitanja obožavatelja i fotografirati se s njima
Vidi originalni članak

Kendall (18) i Kylie (16) Jenner u nedjelju su u Los Angelesu predstavljale svoju knjigu 'Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia'. 

Navodno su se zadržale svega tri minute iako su prema rasporedu trebale obožavateljima odgovarati na pitanja i fotografirati se s njima. Reality zvijezdama, izgleda, toliko se žurilo da ništa od toga nisu napravile i razljutile su obožavatelje koji su došli.

- Cijela stvar je bila šala. Ovakvo ponašanje će im se obiti o glavu. Cijelog života iskorištavaju medije za samopromociju, a sada se ovako ponašaju - komentirao je jedan od posjetitelja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vlastpri 16.06.2014.

    sirote male bogatašice što bi one odgovarale, to je njima naporno one su zvijezde

  • 16.06.2014.

    Pa kako će odgovarati na pitanja "obožavatelja" kad najvjerojatnije nisu one pisale knjigu, a nisu se potrudile ni pročitati da znaju o čemu se radi. Očito ni novinari neznaju kad nam nisu dali taj podatak. A najviše od svega m nije jasan taj zvjezdani status. Sve skupa - jadno.

  • Mustafa Aga 16.06.2014.

    Glavno je da su digle lovu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare