To je to što me zanima!

Žuži je pozlilo: Hitna pomoć je stigla, ona im poklonila knjigu

Nakon kratke intervencije u domu 93-godišnje Žuži Jelinek kojoj je pozlilo, osoblje Hitne pomoći snimljeno je na odlasku iz njezina doma na Trgu bana Jelačića
Vidi originalni članak

Legendarnu stilisticu, kolumnisticu i autoricu brojnih knjiga u utorak su posjetili djelatnici Hitne pomoći jer joj je pozlilo. Nakon kratke intervencije, Žuži Jelinek (93), kojoj je sada dobro, svakom od osoblja Hitne pomoći poklonila je svoju knjigu koju je jedan od njih odmah prelistao u automobilu parkiranom nasred glavnog zagrebačkog trga. 

Žuži je u svibnju ove godine predstavila svoju desetu knjigu 'Živjeli muškarci', koju je posvetila muškarcima. Prije tri godine pala je i slomila kuk. Iako se otežano kreće, jednom je izjavila da svaki dan prošeta gradom jer se tako osjeća kao da je u raju. 

- Svaki dan se mučim jer odbijam ostarjeti. Trudim se biti aktivna jer se tad osjećam mlado - kazala je Žuži prošle godine nakon što je snimljena u šetnji tijekom koje se oslanjala na svog domara i četvrtog supruga, bivšeg suca Milorada Ronkulina

Muškarcima treba lagati, a ako ih prevarite, ne smiju saznati'

Idi na 24sata

Komentari 99

  • kamen sa srca 23.10.2013.

    Kad joj je prvi puta pozlilo p.k.,onda su vozila još imala kamene kotače :-).

  • jožina 23.10.2013.

    žuži legenda!.... a bolničar se odmah bacio na učenje ;)

  • danijellla 23.10.2013.

    samo neka se ona oporavi, volim je slušati dok ona daje savjete, što ne znači da se sa svime slažem, ali interesantna je i karizmatična osoba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare