To je to što me zanima!

Žuži Jelinek (92) predstavila je desetu knjigu 'Živjeli muškarci'

Predstavljanje nove knjige stilistice i kolumnistice nisu propustile brojne osobe iz javnog života poput Tereze Kesovije, koja joj je i zapjevala, te Davora Šterna
Vidi originalni članak

Obožavam muškarce, a ženama savjetujem, lažite im, glumite da su vam najbolji ljubavnici na svijetu, rekla je Žuži Jelinek (92) u studenom 2011. godine na predstavljanju svoje devete knjige 'Mijenjaju li se muškarci'.

Legendarna stilistica i kolumnistica u četvrtak je u Židovskoj općini u Zagrebu predstavila desetu knjigu 'Živjeli muškarci'. Predstavljanje nove knjige, koju je objavila izdavačka kuća Znanje, nisu propustile brojne osobe iz javnog života poput njezine prijateljice Tereze Kesovije (74), koja joj je i zapjevala, Davora Šterna koji je svirao klavir te Jadranke Gračan u pratnji Ive Rajića.

U novoj knjizi autorice, koja posljednjih dvadeset godina piše o muško-ženskim odnosima i seksu, objavljeno je njezinih 55 kolumni.

- Želim da moje čitateljice shvate i prihvate činjenicu, sviđalo im se to ili ne, da su muškarci preokupacija svih normalnih žena, samo je pitanje koja od njih ima hrabrosti to priznati. Pritom ne mislim da im se moraju diviti i uvažavati sve njihove gluposti, ali čak i kad o muškarcima govore ružno, one ih na neki način žele. U svakom slučaju jedno je sigurno - svijet bez muškaraca bio bi dosadan, besmislen pa i neizdrživ - izjavila je jednom Žuži koja je još jednu knjigu posvetila muškarcima jer ih, kako kaže, žene jednostavno trebaju. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • scientist_1 03.06.2013.

    Svaka cast ovoj Gospodji, zivjela jos sto godina!

  • ping-pong 11.05.2013.

    Žuži legendo !

  • životjelijep 10.05.2013.

    Ali i sama je toliko puta rekla- bez novca sve pada u vodu. Siromaštvo na vrata ljubav kroz prozor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare