To je to što me zanima!

Žuži pala u vili u Opatiji te je slomila nogu i tri rebra

Vremešna ljubavna savjetnica u Vili Žuži uživa sa svojim četvrtim suprugom Miloradom Ronkulinom. Nakon pada se dobro osjeća i brzo se oporavlja
Vidi originalni članak

Žuži Jelinek (90) je prošli vikend pala te je slomila nogu i tri rebra.
- Kad sam se ujutro probudila i krenula ustati iz kreveta poskliznula sam se i sva polomila. Noga mi je u gipsu - rekla nam je Žuži koja je unatoč ozljedama dobro raspoložena, zdravlje joj nije ugroženo te se brzo oporavlja. Kolumnistica, krojačica i modna stilistica odmara u svojoj Vili Žuži u Opatiji. Vilu je kupila prije 23 godine, a ostavit će je u nasljedstvo svojoj kćeri. Kaže da joj ne pada joj na pamet da je proda. U vili vrijeme provodi sa svojim četvrtim suprugom Miloradom Ronkulinom (91), a u svakodnevnim im stvarima pomažu vrtlar i tajnik. Žuži je također jedna od najistaknutijih ljubavnih savjetnica na našim prostorima pa joj je tako prije tri mjeseca objavljena knjiga 'Žene, osvajajte'. Knjiga je puna savjeta o seksu koje vremešna gospođa daje na temelju vlastitog iskustva. Kao jedan od savjeta za osvajanje muškaraca navodi laskanje. Uvijek je, kaže, lijepo reći muškarcu da dobro i mlađahno izgleda. Današnje moderne djevojke koje osvajaju dubokim dekolteima i kratkim minicama smatra glupima.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • predsjednik03 25.08.2010.

    kad je rekla da je spavala sa crncima u mladosti odvalio sam !!!!!!! ako ju oonda nisu potrgali onda joj ovo nije ništa ! drž se Žuži !!!!!

  • predsjednik03 25.08.2010.

    hi hi hi hi

  • predsjednik03 25.08.2010.

    ma bagerom joj niš ne mogu ! ta se neda !

Komentiraj...
Vidi sve komentare