To je to što me zanima!

Žuži predstavila devetu knjigu: Kesovija joj je pjevala na jidišu

Stilistica i kolumnistica Žuži Jelinek predstavila je svoju devetu knjigu 'Mijenjaju li se muškarci?' Njezina prijateljica Tereza Kesovija posvetila joj je pjesmu na jidišu
Vidi originalni članak

Obožavam muškarce, a ženama savjetujem, lažite im, glumite da su vam najbolji ljubavnici na svijetu, rekla je Žuži Jelinek (91).

Legendarna stilistica i kolumnistica u četvrtak je u Zagrebu predstavila devetu knjigu 'Mijenjaju li se muškarci?'. Čestitala joj je i prijateljica Tereza Kesovija (73). Posvetila joj je pjesmu na jidišu, a pjevale su joj i članice ansambla Lado. Na predstavljanju knjige pojavio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Iako je zakasnio, obećao je da će što prije pročitati Žužinu knjigu.

- Sljedeća knjiga zvat će se 'Živjeli muškarci' jer ih mi žene trebamo - zaključila je Žuži i pozvala prijatelje i goste na domjenak.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mazaluna 11.11.2011.

    Žuži čestitke,bila sam zabrinuta da je bolesna.Ma bravo, joj kada bi ja barem bila takva u njenim godinama.

  • Faustina009 11.11.2011.

    Žuži je vrlo mudra i pametna žena i sve je stvorila sam od nule..Cijenim njezino životno iskustvo i savjete, ali neke nikada za sebe nebih primjenila..Jedino s en eslažem da treba nekome laskati da je najbolji, kao nije..Ja otvoreno i bez kompleksa kažem muškarcu ako nevalja, bez obzira da li se to odnosi na ponašanje u krevetu ili neku situaciju vezano uz posao., život itd..Zašto glumiti da sam zadovoljna ako nisam, da nebi slučajno povrijedila 'prinčev' ego? Trebaju znati da nisu savršeni i da mogu biti zamjenjeni, jer to daje snagu ženi, a ne glumljenje poslušnih i skromnih ženica, koje će se uvijek složiti sa svime što si on u glavi zamisli.

  • nina12345 11.11.2011.

    Ne slažem se s njom ali mi je ful slatka s tim dodvoravanjem muškarcima. Žene koje tak razmišljaju nikad ne dožive orgazam..........

Komentiraj...
Vidi sve komentare