To je to što me zanima!

Zvali joj socijalnu službu: Cardi B 'prijetila' da će ispustiti bebu

Nakon ovog incidenta, obožavatelji su u komentarima pisali da su joj pozvali dječju službu. Nije potvrđeno jesu li ih stvarno nazvali, a reperica još nije komentirala cjelokupnu nastalu situaciju
Vidi originalni članak

Nakon što se kontroverzna reperica Cardi B (25) zakačila s fanom pjevačice Nicki Minaj (35), prijetila je da će ispustiti svoju jednomjesečnu bebu Kulture kako bi se potukla s njim. Obožavatelj je rekao reperici da ona i njezina sestra Hennessy (22) nikada neće biti na nivou na kojem je Nicki, na što je ona poludjela. 

- Dat ću ti svoju lokaciju u Atlanti. Ovdje sam, ispustit ću svoje dijete i mogu se odmah tući - napisala je Cardi dok je bila u studiju Atlantic Recordsa.

Nakon ovog incidenta, obožavatelji su u komentarima pisali da su joj pozvali dječju službu. Nije potvrđeno jesu li ih stvarno nazvali, a reperica još nije komentirala cjelokupnu nastalu situaciju. 

Nicki i Cardi B su nedavno rekle da između njih nema nikakve svađe, ali fanovi vole 'kuhati'. Pjevačice imaju i zajedničke projekte.

Cardi je izjavila da voli biti majka i da puno toga uči iz tog iskustva. 

- Kada moje dijete sklopi oči, snaga i osjećaji koje dobijem su neobjašnjivi. Volim ju previše i znam da i ona mene voli - rekla je reperica. Malenu djevojčicu Cardi ima s reperom Offsetom (26).

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Hydra_1 18.08.2018.

    kakve se ovo kreature danas guraju?? Ima tko kakav dokumentarac i članke za preporučiti da čitam malo? Nije mi jasno kakvi su ovo sociološki fenomeni

  • Radnik_1 17.08.2018.

    Ispustio bi ja njoj nesta drugo...

  • saitek1970 17.08.2018.

    na šta ja trošim bateriju na mobitelu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare