To je to što me zanima!

Zvijezda Beverly Hillsa šokirala izgledom: 'Što si je napravila?'

Brojni obožavatelji šokirani su izgledom lica hollywoodske slatkice te se pitaju ima li kraja njezinom zatezanju lica i stavljanju filera
Vidi originalni članak

Tori Spelling (48), kći legendarnog producenta Aarona Spellinga i stvoritelja popularne serije 'Beverly Hills, 90210' u kojoj je igrala lik Donne, u posljednje vrijeme nalazi se centru pozornosti javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, ova nekadašnja hollywoodska slatkica brojne je šokirala svojim izgledom nakon što su ju strani paparazzi nedavno uhvatili.

Fotografije njezinog lica su, kako kažu obožavatelji, sablazne te se pitaju dokle Tori misli ići sa zatezanjem, korekcijama i filerima na licu.

NIJE JOJ LAKO Bivša zvijezda Beverly Hillsa se razvodi od supruga, u javnosti više ne nosi vjenčani prsten...

Prisjetimo se, zvijezda Beverly Hillsa, navodno se razvodi od supruga, glumca Deana McDermotta (54)Već duže vrijeme postoje glasine kako je par ponovno pred razvodom. Glumica dugo nije objavila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, a ranije je viđena bez vjenčanog prstena.

Tori i Dean upoznali su se na filmskom setu kada su oboje bili u braku s drugim osobama.  Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petero djece:  sinove Liama (14), Finna (8) i Beaua (4) te kćeri Stellu (12) i Hattie (9).

Idi na 24sata

Komentari 54

  • lily A 16.11.2021.

    Maskare

  • danijelavucic07@gmail.com 15.11.2021.

    Meni liči na našeg Ciganovića🤣

  • kihas 15.11.2021.

    Bjeeeeeežmooooo🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare