To je to što me zanima!

Zvijezda 'Beverly Hillsa' udala se poslije osam mjeseci veze

Jennie Garth, poznatija kao Kelly iz serije 'Beverly Hills', i David Garth vjenčali su se u subotu na intimnoj ceremoniji u Los Angelesu, piše časopis People
Vidi originalni članak

Bila je to prekrasna noć, rekao je par za People. 

Prije vjenčanja Jennie Garth i glumac David Abrams bili su u vezi osam mjeseci. David je imao manje uloge u serijama 'The Hike', 'Lude sedamdesete' i '2 Broke Girls'. 

- Presretni smo što su na taj poseban dan s nama bile naše obitelji i prijatelji - rekli su. 

Zvijezda serije 'Beverly Hills' iz braka s Peterom Facinellijem ima tri kćeri Lucu (17), Lolu (12) te Fionu (8). Glumici je ovo treći brak. Od 1994. do 1996. bila je udana za Daniela Clarka. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Moslavka 12.07.2015.

    Drago mi je da je nasla srecu i zelim im sve najbolje, ali njegovo je prezime Abrams ili nesto tako, dali je on uzeo njezino prezime ili su ovi novinari opet zabrljali?

  • El Tractor 12.07.2015.

    Dobra kao dobar dan, starost ne postoji za nju.

  • BOCWANA_1 12.07.2015.

    2015 razloga ima zasto te volim. 2015 razloga zasto si tu a ja postojim. Trazim i dane ,ne samo noci kad cu tebi na poljupce doci. Ti ljepotica preljepa lica a ja becar,lola i baraba tvoje poljupce nezelim đaba jer meni si moj i melem i lijek zelim da ostanemo skupa zauvijek. Moj miru, moj nemiru moj muhibi , moja najlijepsa pjesmo*

Komentiraj...
Vidi sve komentare