To je to što me zanima!

Zvijezda 'Dinastije' ozljedila se u Beogradu i završila na hitnoj

Bila je to subota navečer na hitnoj kao i svuda na svijetu, bila je prava ludnica, ali svi su se pobrinuli za mene. Dobio sam nekoliko kopči pa se mogu vratiti snimanju, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Ulazio sam u jedan restoran i udario u staklena vrata. Zaradio sam veliku posjekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno, otkrio je glumac John James (65) za Daily Mail. John je najpoznatiji po ulozi Jeffa Colbyja u legendarnoj seriji 'Dinastija', a trenutno u Beogradu snima film o Hunteru Bidenu (51), sinu američkog predsjednika Joea Bidena (78).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je to subota navečer na hitnoj kao i svuda na svijetu, bila je prava ludnica, ali svi su se pobrinuli za mene. Dobio sam nekoliko kopči pa se mogu vratiti snimanju- rekao je glumac.

U filmu John igra američkog predsjednika Joea Bidena.

Autori su film opisali kao pogled na život Huntera Bidena i njegov život, otkrivanje kako je došao do bogatstva od nekoliko desetaka milijuna dolara, ali i da se pokuša objasniti njegov kontroverzni odnos s ocem i ostalim članovima obitelji Biden.

MLADIĆ IZ POZNATE GLUMAČKE LOZE Toma Medvešek: U kafiću mi viču 'Rafo, Rafo!' zbog serije, pa se onda svi dobro nasmijemo

 - Na neki način me ovaj film jako podsjeća na 'Dinastiju'. To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, usprkos njegovim mana, ali i priča o unutarnjem pogledu na politiku- rekao je James o filmu.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 17.11.2021.

    Jeff colby

  • 16.11.2021.

    Zaboravio je naočale ili pretjerao sa šljivovicom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare