To je to što me zanima!

Zvijezda 'Dinastije' upala u ralje ovisnosti. Najveća podrška joj je bila kći: Posvetila joj tetovažu

Glumica se dulje vrijeme nije pojavljivala u javnosti nakon problema s alkoholizmom i supstancama. Boravila je i u ustanovi za mentalno zdravlje posljednjih godina
Vidi originalni članak

Američka glumica Heather Locklear (61), koju smo gledali u seriji 'Dinastija' sada je, kažu brojni fanovi, neprepoznatljiva. Na najnovijim fotkama izgleda natečeno, ali je pažnju privikla i detaljem na zapešću.

POSRNULA GLUMICA Zvijezda 'Dinastije' izgleda neprepoznatljivo, natečena je nakon liječenja od alkoholizma

Glumica je sada uhvaćena na ulicama Malibua. Osim natečenog lica, mnogima je ovaj put za oko zapela i njena nova tetovaža. Ime kćeri Ave (25) tetovirala je na zapešće, a dobila ju je u braku s Richiejem Samborom.

S gitaristom grupe Bon Jovi bila je u braku od 1994. do 2007. godine. O Avi se ne zna puno, ali ipak njena slavna majka ne skriva da joj je ona bila najveća podrška u borbi s ovisnošću.

Fotografije možete pogledati ovdje.

Ava, kažu brojni fanovi, naslijedila je majčinu ljepotu. Povodom njenog rođendana, Heather je na društvenim mrežama objavila nekoliko njenih fotografija.

- Ajme, koliko je samo odrasla. Ista je mama - pisali su fanovi.

Glumica se dulje vrijeme nije pojavljivala u javnosti nakon problema s alkoholizmom i supstancama zbog kojih je imala nekoliko sukoba sa zakonom te je boravila u ustanovi za mentalno zdravlje posljednjih godina. Heather je završila svoje liječenje, a nedavno je proslavila i tri godine trijeznosti. U licu je postala natečena nakon liječenja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 30.05.2023.

    Neprepoznatljiva...

  • likalnik 30.05.2023.

    Da je dijelala za 500 eura mesečno ne bi od čega mela pasti u ovisnost.

  • jebač tvoje majke 30.05.2023.

    Kći joj je otkrila tajnu kakav nos ima genetski, a ovaj Samoborac je neki bezveznjak izleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare