To je to što me zanima!

Zvijezda 'Igre prijestolja' opet je trudna: Fotografije s plaže otkrile da skriva sretnu vijest

Privatni život vješto skriva od znatiželjnih očiju javnosti, a o trudnoći se još nije oglasila, no obožavatelji i strani mediji tvrde da zabune nema, te da će Sophie na ljeto ponovno roditi
Vidi originalni članak

Glumica i zvijezda serije 'Igra prijestolja' Sophie Turner (26) i pjevač Joe Jonas (32) čekaju drugo dijete. Fotografi su ih snimili kako zajedno uživaju na plaži, a Sophie nije skrivala trudnički trbuh, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sophie i Joe već su ponosni roditelji kćeri Wille koja će u srpnju napuniti dvije godine, a fotografije su potvrdile šuškanja o trudnoći koje su počele prošli mjesec. Glumica je tada fotografirana u uskoj haljini u kojoj joj se istaknuo trbuščić i potaknula glasine.

Iako je glumica 'ponosna na svoj trbuščić', Sophie je 'privatna osoba i neće službeno objaviti trudnoću dok ne bude spremna, rekao je izvor za strane medije.

Sophie i Joe vjenčali su se još 2019., a privatni život vješto skrivaju od znatiželjnih očiju javnosti. O trudnoći se još nisu oglasili, no obožavatelji i strani mediji tvrde da zabune nema te da će Sophie na ljeto ponovno roditi.

ZVIJEZDA 'IGRE PRIJESTOLJA' Sophie Turner ponovno trudna? Odala je uska haljina u izlasku

Prisjetimo se, glumica se proslavila u ulozi Sanse Stark u vjerojatno najpopularnijoj seriji svih vremena, a njezin suprug u tinejdžerskoj dobi s braćom u bendu Jonas Brothers. Sophie je jednom prilikom otkrila da nije voljela slušati njihove pjesme, no Joe ju je na spoju oborio s nogu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare