To je to što me zanima!

Zvijezda 'Južnog vjetra' trči po parku: Trening poslije izolacije

Miodrag je na sebi imao crne sportske hlačice i sivu majicu, a na trčanje se uputio sam. Ovog mjeseca glumac, koji je utjelovio Baću u seriji 'Južni vjetar', proslavio je 31. rođendan
Vidi originalni članak

Za glumcem Miodragom Radonjićem (31) lude mnoge obožavateljice srpske serije i filma 'Južni vjetar'. Utjelovio je Baću, jednog od glavnih glumaca, a posljednjih godina popularnost mu vrtoglavo raste. Na Instagramu ima više od 240 tisuća pratitelja, a i paparazzi ga rado 'love'. Tako su ga snimili kako joggira po parku Košutnjak u Beogradu. 

Miodrag je na sebi imao crne sportske hlačice i sivu majicu, a na trčanje se uputio sam. 

Radonjić je ovog mjeseca proslavio 31. rođendan, a slavlje mu se uveliko razlikovalo od prijašnjih godina. 

- Prethodni mi je bio 30. pa samim time i jubilarni. Tom prilikom sam organizirao veliku zabavu za moje bliske prijatelje, ali sada je to bilo drukčije. Rođendan sam proslavio u krugu obitelji i s djevojkom Milicom. Zbog ove situacije nije moglo biti drukčije - rekao je Miodrag za Blic. Milica je Miodragu napravila tortu i time ga je iznenadila. 

Film 'Južni vjetar' nastao je 2018., a ove godine stigla je i serija. Miodrag je jedan od glavnih glumaca, a glumac ne krije zadovoljstvo zbog velike popularnosti serije i njegove uloge. Kaže kako mu u seriji nije teško pala uloga 'lošeg dečka', koji često krši zakon. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Već sam imao iskustva s tim likom u filmu, tako da je ovdje bila samo neka nadogradnja u pitanju. Samo sam ga još više razigrao, dodatno poradio a njemu zajedno s redateljem i piscima. Kad sam imao više prostora da se igra, to mi je onda dalo još mogućnosti da se i ja maštam i donesem nešto novo - rekao je slavni Miodrag, koji u stvarnom životu nema sličnosti s Baćom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • lulichmiro 12.05.2020.

    zbog južnog vjetra i ja sam završio u parku:)

  • Dagi 66 12.05.2020.

    Nisam film gledao a ni seriju.. Sto da prvo pogledam?

  • Brick 12.05.2020.

    Tko? Zvijezda čega?

Komentiraj...
Vidi sve komentare