To je to što me zanima!

Zvijezda 'Kućanica' odbio seks u seriji i dobio otkaz

Američki glumac odbio je snimati scene seksa jer je gorljivi katolik i obiteljski čovjek. Neal i u seriji 'Kućanice' nije htio snimati seksualne scene
Vidi originalni članak

Neal McDonough (44) ovog tjedna započeo je snimanje nove serije Scoundrels. Američki mediji prenose da su mu dali otkaz nakon tri dana jer je odbio snimati scene seksa s Virginijom Madsen (48). Zvijezda serije 'Kućanice' i 'Združena braća' je obiteljski čovjek i veliki katolik te je prethodno upozorio produkciju showa da neće snimati seksualne scene, ali ABC ga je svejedno angažirao. Neal je u 'Kućanicama' glumio supruga Nicolette Sheridan, a ni tada nije bilo scena seksa. Glumac je navodno ostao bez ugovora vrijednog oko 5,3 milijuna kuna. Neal je u braku s Ruve Robertson, s kojom ima sina Morgana Patricka (5) te kćeri Catherine Maggie (3) i dvomjesečnu London Jane.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Postolarka Bara 01.04.2010.

    ahahhaha a ti jos vise od mene,ahahhaah,kako super

  • ludilo27 01.04.2010.

    hahhaha..kako si puno minusa dobila hahaha...Baro, Baro, haha...(to mi je frendica inače) ...sad će psovat svima, kak si je ona super, a svi joj dali minuse...pusaaa draga!!! :-))

  • cickova 01.04.2010.

    ja mislim da nije ok, jer je gluma njegov posao, pa ako GLUMI scenu sexa, onda je i to gluma, a odbio je radit i dobio otkaz. tako je na svakom poslu (osim onih gore)

Komentiraj...
Vidi sve komentare