To je to što me zanima!

Zvijezda 'Moderne obitelji' i 'Kralja Queensa' umrla u 96.

Normina obitelj zamolila je prijatelje da umjesto kupovanja cvijeća za ispraćaj glumice, uplate donacije dobrotvornoj organizaciji za spašavanje životinja...
Vidi originalni članak

Američka glumica Norma Michaels umrla je u subotu, 11. siječnja, u svom domu u Palm Springsu u Kaliforniji prenosi Mirror. Imala je 95 godina, a karijeru je započela 1954. u 'The George Gobel Showu'. 

Najzapaženija uloga bila joj je u 'Kralju Queensa' gdje je utjelovila Josephine. Gledatelji su je zapamtili i po ulogama u 'Modernoj obitelji', 'Svi vole Raymonda' i 'Brooklyn 99'. 

Normina obitelj zamolila je prijatelje da umjesto kupovanja cvijeća za ispraćaj glumice, uplate donacije dobrotvornoj organizaciji za spašavanje životinja.

Njezin dugogodišnji menadžer, glumac Jasper Cole i njegov suprug Dennis Turrone organizirat će, kako pišu, proslavu u čast njezinog života u ožujku ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _Varešak_ 17.01.2020.

    Umrla, pa što nije smak svijeta.

  • Busi 17.01.2020.

    a i vama je svatko “zvijezda”...

  • 17.01.2020.

    Spokoj joj u dusi. Ali kako moze netko biti zvijezda moderne obitelji ako se osoba pojavila u samo jednoj epizodi. Ako ja dam na trgu izjavu za hrt o nebitno sad kakvoj temi i pojavim se na vijestima nacionalne tv prvi i zadnji put u zivotu, jesam li ja onda zvijezda ili sta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare