To je to što me zanima!

Zvijezda novog Cafea je Ivanka Mazurkijević, a pozirala je kao Jackie Kennedy: Bilo je zabavno

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Sve oči u zagrebačkoj Esplanadi bile su uperene u pjevačicu koja je neodoljivo podsjećala na američku prvu damu u ružičastom kostimiću. Uvijek osebujnog stilskog izričaja, Ivanka Mazurkijević na jedan je dan samo za Cafe pristala transformirati se u Jackie Kennedy.

- Posebna je bila cijela njezina biografija, no što se tiče stila, bila je vrhunski elegantna. Posebna. Nije bila tipična ljepotica, ali nisi je mogao prestati gledati - kaže Ivanka. U subotu je čeka finale u showu 'Zvijezde pjevaju', a nakon toga put Liverpoola gdje će s kćeri i prijateljima navijati za svog Mrleta i Let 3. Ispričala nam je sve o svojim projektima, ali i hoće li biti svadbe koju su već triput otkazali.

Pripreme za subotnju Charlesovu krunidbu na koju je čekao 70 godina u punom su jeku. Britanska prijestolnica priprema se čak i po noći, a prijenos uživo možete pratiti gotovo na svim televizijskim kanalima.

 

Živorad Tomić pogledao je Netflixovu uspješnicu 'Rough Diamonds' koju potpisuju tvorci 'Faude'.

 

Na razgovor smo 'priveli' i Srđana Gojkovića Gileta, osnivača i frontmena grupe Električni orgazam, koji je ovih dana u Zagrebu jer dovršava novi album...

 

U vremeplovu smo se prisjetili oca zabavne glazbe na ovim prostorima Đorđa Novkovića, koji nas je napustio 6. svibnja 2007.

 

Donosimo i najveći i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu uz 24sata u petak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare