To je to što me zanima!

Zvijezda 'One Tree Hilla' tvrdi: 'Ben Affleck me zlostavljao...'

Jedna korisnica Twittera objavila je video na kojem se, tvrdi, vidi kako Ben Affleck dira Hilarie Burton po grudima. Ubrzo se oglasila i glumica te napisala kako to nije zaboravila
Vidi originalni članak

Nakon što je nekoliko glumica optužilo Harveya Weinsteina za zlostavljanje, sada je isplivao još jedan 'slučaj'. U pitanju je, doduše, drugi akter, no optužbe su vrlo ozbiljne.

Jedna korisnica Twittera objavila je video na kojem se, tvrdi, vidi kako Ben Affleck (45) dira Hilarie Burton (35) po grudima.

- To su svi zaboravili - napisala je, a ubrzo se oglasila i glumica te napisala: 'Ja nisam zaboravila'.

Obožavateljica joj je napisala kako joj je žao što se to dogodilo te da je grozno da ljudi ne spominju užasne stvari koje je radio.

- Hvala ti na tome, bila sam samo dijete - napisala je Hilarie.

Naime, to se dogodilo 2003. godine kada je zvijezda 'One Tree Hilla' imala samo 21 godinu.

Affleck se ispričao putem Twittera i kolegici poručio:

- Ponio sam se neprimjereno prema gospođici Burton i iskreno se ispričavam - napisao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • tomo100brt 12.10.2017.

    Aha, diranje po grudima je postalo zlostavljanje kao i vrludanje ruku po tijelu. Još malo pa će rukovanje sa ženama biti zlostavljanje. I nakon toga im nećeš moći prići u krugu od 100 metara. Bar se ispričao. I drugo. Ona smatra da ako ima 21 godinu još dijete. Povećala se dobna granica djeteta zadnjih godina. Spremna za seks i veze, a ona smatra da je dijete. Što smo postali bahati. Glupa ti je ova ženska. Jeste nije ugodno kad te netko dira gdje nećeš i to još u javnosti, ali ne možeš odmah ići na zlostavljanje. Tuži ga ako ti je smetalo, ali brate nemoj ga bezveze optuživati za zlostavljanje.

  • emilzatopek 12.10.2017.

    Eno joj i duda varalica visi oko vrata.

  • Emanuela13 12.10.2017.

    Opadne karijera i odmah neko zlostavljanje...ne kažem da ga nije bilo, i za ovog producenta ima istine, ali kad se tako glumci međusobno počnu optuživati...pa de brate, jel mora sve preko novina, riješite to bez medija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare