To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Glee' plesala je oko šipke i pokazivala grudi

BAŠ VOLI KAMERU Naya Rivera glumi navijačicu Santanu Lopez u hit seriji 'Glee', a sada je otkriveno kako je prije pet godina plesala oko šipke u jednoj emisiji...
Vidi originalni članak

Imala je 20 godina i još se školovala kada se prijavila na amatersko natjecanje u plesu oko šipke u emisiji 'Wild World of Spike'. Naya Rivera (25) u emisiji se pojavila u opravi seksi školarke i činilo se kako je spremna na sve kako bi pobijedila. Nakon što je pokazala svoje umijeće plesa oko šipke legla je na pod te se pravila kao da uči iz knjige. Međutim, u trenutku u kojem je zatvorila knjigu voditeljima je pokazala i grudi, vjerojatno kao osiguranje da bi prošla dalje u showu. 

Voditelji su se oduševili nastupom djevojke koja je danas jedna od glavnih zvijezda hit serije 'Glee'. Nije poznato iz kojeg razloga se Naya prijavila na natjecanje, a strani mediji pretpostavljaju kako se tada još trudila započeti glumačku karijeru. Epizoda sa seksi plesom nije joj smetala 2009. godine pri dobivanju uloge u 'Gleeju'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zrinka_2012 19.05.2012.

    i kaj s tim? plesala sam ja i u aquariusu prije 3 godine al za manje pare

  • elielilamaazavtani 19.05.2012.

    Sve su one u jednom trenutku plesale oko i na šipki. Nažalost ovaj MUŠKI svijet tako diktira, a da bi žena uspjela u jednom trenutku mora otplesati oko -ebene šipke.

  • božemesvetisačuvaj 19.05.2012.

    provjerena formula za uspjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare