To je to što me zanima!

Zvijezda serije 'Igra prijestolja' objavila potresnu vijest: 'Riječi ne mogu opisati našu bol...'

Ljubav koju osjećamo prema njoj je ogromna. Tuga koju osjećamo bit će s nama zauvijek, ali i ljubav. Sve naše nade i snovi su nam oduzeti, ali znamo da ćemo biti s njom ponovno, napisao je glumac
Vidi originalni članak

Glumac Thor Björnsson (34), zvijezda serije 'Igra prijestolja', podijelio je pratiteljima tužnu vijest da je njegova supruga Kelsey Henson izgubila dijete tijekom trudnoće. U objavi je napisao da su kćerkicu odlučili nazvati Grace Morgan Hafthorsdottir te da je stigla u 21. tjednu trudnoće.

GWENDOLINE CHRISTIE Zvijezda 'Igre prijestolja' ima novu ulogu: Ovo je prvi put da se osjećam lijepom na ekranu...

- S velikom tugom objavljujemo rođenje naše kćeri. Nakon primjetnog smanjenja pokreta otkrili smo da joj je srce prestalo kucati. Riječi ne mogu opisati našu bol zbog ovog gubitka ili našu sreću što smo mogli provesti vrijeme s našom kćeri. Apsolutno je prekrasna, s plavim trepavicama i obrvama i malenim osmijehom za mamu i tatu. Ljubav koju osjećamo prema njoj je ogromna. Tuga koju osjećamo bit će s nama zauvijek, ali i ljubav. Sve naše nade i snovi su nam oduzeti, ali znamo da ćemo biti s njom ponovno. Njen duh nastavlja živjeti kroz nas i njenu braću i sestre - napisao je glumac i zamolio obožavatelje za razumijevanje i privatnost u ovim teškim trenutcima.

Thor i Kelsey zajedno imaju sina Stormura, a on s bivšom djevojkom ima i kćer Theresu Lif. Björnsson i Henson vjenčali su se 2018. godine.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tina096 10.11.2023.

    Možda je malo neumjesno, ali može li imati utjecaja na to da je on tako gigant, a ona tako malena, može li to imati utjecaj na defekt djeteta ili njegovu smrt?

  • Garraa22Witch 10.11.2023.

    riječi nemogu opisati bol ali sa slikama budu probali dočarati???🙄🙄🙄🙄,,

  • mali gavun 10.11.2023.

    Lik ima 34 godine??? Fuck, ja imam 40+ i izgledam jednako "staro"....redakcija, jeste sigurni da ima 34 godine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare