To je to što me zanima!

Zvijezda 'Squid game' je prva Južnokorejka koja se pojavila na naslovnici američkog Voguea

U samo tri tjedna je manekenka i glumica, koja u Netflixovo hit seriji glumi jednu od glavnih junakinja, dobila više od 22 milijuna novih pratitelja na Instagramu, a sada krasi najnoviju naslovnicu američkog Voguea
Vidi originalni članak

Zvijezda Netflixove hit-serije 'Squid game', Hoyeon Jung (27), postala je prva Južnokorejka koja se pojavila na naslovnici američkog Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jung na fotografijama nosi raskošni Louis Vuitton ogrtač u kombinaciji s haljinom izvezenom školjkicama i zlatnim detaljima.

U samo tri tjedna je mlada manekenka i glumica, koja u seriji glumi jednu od glavnih junakinja Kang Sae-byeok, dobila više od 22 milijuna novih pratitelja na Instagramu.

Tako je najpopularnija korejska glumica na svijetu na ovoj društvenoj mreži, a za Vogue je priznala da je ono što osjeća zbog toga teško opisati riječima. Otkrila je i da je zbog stresa izgubila osam kilograma.

NAŠA PREPORUKA Godina 'Lignje', ali i nostalgije: Ove TV Serije obilježile su 2021. godinu i pandemijsko vrijeme

- Ne znam zašto, ali nisam mogla jesti. Bila sam tako zbunjena, i bilo je kaotično, za ne povjerovati - ispričala je Jung.

Prije nego što se proslavila u 'Squid gameu', Jung se profesionalno bavila manekenstvom, a kao 19- godišnjakinja se pojavila u emisiji 'Korea’s Next Top Model'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Trump Jong Un 06.01.2022.

    Oh my god, neko mi reče - žena s uskim očima sva je uzana, jel može netko potvrditi mi ovo ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare