To je to što me zanima!

Zvijezda stranice za odrasle je u tangama pucala na provalnike

Mogli su me ubiti. Mogli su ubiti mog sina. Pucali su mu točno iznad glave. Nije ih bilo briga, kaže Ansley, kojoj jedina pomisao u tom trenutku bila da uzme pištolj i brani svoju obitelj
Vidi originalni članak

Kamera u domu Ansley Pacheco (26), zvijezde platforme OnlyFans na kojoj korisnici objavljuju pornografski sadržaj, snimila je dvojicu naoružanih provalnika kako ulaze u kuću. Sve je započelo kada je prijatelj vlasnika kuće došao gledati finale NBA lige te se zaustavio na prilazu ispred kuće. Provalnici su ga zaskočili i prislili da s njim uđu u kuću.

POGLEDAJTE VIDEO: Skidanjem za OnlyFans zaradi 15 prosječnih hrvatskih plaća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kada su ušli u dnevni boravak svima su naredili da legnu na pod. Anshley je u to vrijeme bila u spavaćoj sobi i čula kako se odvija kaos u sobi pored pa je otišla vidjeti što se događa. 

- Rekla sam da ne puca jer mi je sin unutra - ispričala je Pacheco za strane medije.

No, ipak je jedan od provalnika počeo pucati.

- Zapucali su na mene šest-sedam puta. Nisam se uplašila, jednostavno mi je bila reakcija da uzmem pištolj i branim se - ispričala je zvijezda OnlyFansa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Ispalila je nekoliko hitaca kako bi spasila sebe i druge u prostoriji. Njezin suprug i prijatelj uzeli su pištolj od nje i potom otjerali lopove, koji su im uspjeli ukrasti satove i nakit prije nego su pobjegli iz kuće. 

- Mogli su me ubiti. Mogli su ubiti mog sina. Pucali su mu točno iznad glave. Nije ih bilo briga - kaže Ansley, koja se prije obračuna s provalnicima nije stigla ni obući pa je na sebi imala samo majicu i tange. 

Nitko nije ozlijeđen, ali je dom Anshley i njezine obitelji prepun rupa od metaka. Osumnjičeni su i dalje na slobodi. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kbi 24.10.2020.

    dosli pljackat i vidli nju besplatno, a ja na onlyfansu moram to platit...eh je.em ti zivot

  • danijel horvat 23.10.2020.

    Več čujem puc puc puc puc puuuuc.

  • 23.10.2020.

    mazalica

Komentiraj...
Vidi sve komentare