To je to što me zanima!

Zvijezda 'Sumraka' skinula se gola u reklami za piće

Ashley Greene pretvorila se iz vampirice u sirenu dok je gola pozirala na plaži. Njeno tijelo oslikavali su 12 sati, ali glumica smatra kako se isplatilo
Vidi originalni članak

Ashley Greene (22) nedavno je snimila "Eclipse", treći nastavak popularnog filma "Sumrak". Atraktivna brineta mjesecima je usavršavala borilačke vještine kako bi dovela tijelo u savršenu formu. Naporan rad očito se isplatio pa ju je SoBe Lifewater, američki proizvođač bezalkoholnih pića, uzeo za svoje zaštitno lice. Glumica je editorijal za niskokaloričnu vodu s okusom jagode i tropske jabuke snimala na karipskom otočju Turks i Caicos. Šminkerica Joanne Gair nagovorila je glumicu da se skine gola. Njezino tijelo oslikala je ljuskicama i pretvorila je u morsku sirenu.
- Nanošenje boje trajalo je 12 sati, ali isplatilo se. Fotografirali su me na autentičnim pješčanim plažama i u tropskoj šumi - kazala je Ashley, kojoj nije bilo neugodno jer je radila s pravim profesionalcima. Glumica se lani našla usred medijskog skandala. Na internetu su se pojavile njezine privatne fotografije na kojima je gola, no njezin odvjetnik uspio je zabraniti njihovo objavljivanje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • casio 12.01.2010.

    Kako bi bilo dobro ovdje napraviti istovar.

  • karter 11.01.2010.

    A dobra je za pod jaja.

  • Depeche 4 life 10.01.2010.

    Sve pet :-) Nedjelja je, ljudi ipak rade, moramo malo bit na njihovoj strani :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare