To je to što me zanima!

Zvijezde 'na špici': Otkrile nam gdje će provesti ove blagdane

Mnoga poznata lica okupila su se na predblagdanskom druženju na novoj zagrebačkoj IT lokaciji u Gundulićevoj 4, skrivenoj od užurbane svakodnevnice
Vidi originalni članak

Novi prostor Magnolije, interijer u stilu pariških slastičarnica s potpisom renomirane hrvatske dizajnerice Edite Geci, prava je destinacija za ljubitelje slastica i slastičarskih kreacija.

U delicijama su uživali Iris Androšević Pinjuh, Iva Balaban, Elizabeta Gojan, Tatjana Dragović, Martina Todorić, Mirjana Mikulec, Aleksandra Dojčinović, Dario i Jelena Šimić, Iva Balent, Igor i Marija Bišćan, Ivo Gamulin Gianni, Tarik Filipović te mnogi drugi. 

Iris Androšević Pinjuh veseli se blagdanima i novom adventu u gradu. 

- Veselim se i što će Magnolija slastice također biti dio naše bogate trpeze. Božić ću, kao i svake godine, provesti u krugu obitelji i prijatelja - rekla je.

Otkrila je i kako joj je želja u sljedećoj godini što više raditi s obzirom da se počela baviti uređenjem interijera te se želi okružiti lijepim stvarima i tu ljepotu podijeliti i na neki način prepustiti i drugim ljudima.  

Novinarka Elizabeta Gojan trenutno najviše radi na sebi, a osvrnula se i na to kako je biti majka tinejdžera.  

- Zanimljivo je s obzirom da nama nitko nije u naše doba priznavao biti u pubertetu, kao meni moji roditelji, tada valjda toga nije bilo i ne znam što je to biti tinejdžer  pa sada to otkrivam. A naročito je zanimljivo biti u tinejdžer u 'stereo' pubertetu sa njima i imati 'stereo' tinejdežere, dobro je, eto, živa sam - otkriva te priznaje da, iako voli jesti kolače, zasigurno ih neće pripremati za nadolazeće blagdane. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • o2o2o2 27.11.2016.

    Hitno trebaju stilista! Tanja obleka ok., ali sa fejsom i frizrom potsjeca na clana Adams family. Ova u bijeloj kosulji more proc, ova uska marama oko vrata-grozno, ova u suknjici I cizmama...joj... joj, krzneni kozuh- pastirska idila, Agrokor ima big problem, Balaban...mrtvo, dosadno...cizme bez veze sa haljinom, a za Gojan sve vec receno. Kako ono ide...novac ne cini odijelo?!

  • mily 26.11.2016.

    zvijezde? :)))

  • MajaMarinovic 25.11.2016.

    nije moglo bez odvratne muške posvuduše koja se odaziva na ime tarik, a elizabeti bi netko dobronamjeran trebao reći da joj ni frizura ni boja kose ne pristaju. al bi joj savršeno pristajala metla kao prijevozno sredstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare