To je to što me zanima!

'Zvijezde': Neki kandidati će u finalu zaboraviti riječi pjesme

Svi kandidati će u večerašnjem finalu pjevati dvije pjesme, prvu uz matricu, drugu samo uz instrumentalnu pratnju. Dvoje najboljih će ići u superfinale
Vidi originalni članak

Sara Andrić, Jessica Atlić McColgan, Bernarda Bobovečki i Filip Rudan – četvero je finalista glazbenog showa 'Zvijezde', a tko će se od njih okruniti laskavom titulom, dobiti 100 tisuća kuna te ugovor s diskografskom kućom Dallas Record, doznat ćemo večeras u finalnoj emisiji, koja u 20 sati starta na RTL-u.

U show se prijavilo više od 1000 ljudi, a u prvom krugu se pred žirijem: Tonyjem Cetinskim, Massimom, Goranom Lisicom Foxom, Remi i Majom Bajamić pojavilo stotinjak natjecatelja, od kojih je samo četvero najboljih dobilo priliku zasjati na hrvatskom glazbenom nebu. 

Svi kandidati će u večerašnjem finalu pjevati dvije pjesme, prvu uz matricu, drugu samo uz instrumentalnu pratnju. Dvoje najboljih će ići u superfinale u kojem će pokušati još jednom impresionirati žiri i tako zaslužiti pobjedu. 

Od finalista nitko ne očekuje manje od perfektnog, ali trema i stres će napraviti svoje pa će neki kandidati zaboraviti tekst i pogriješiti tonalitet, ali će isto tako neki nastupi izmamiti suze na oči. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Bonny x 08.06.2017.

    Pobjedi li jessica - bzvz! Bernarda ima OSOBNOST!! valjda bi se to trebalo gledati! A ne netko tko se moze stopiti u masi :-/

  • Kinsella 08.06.2017.

    Ako je Jessica pobjedila uopće, po meni, nije fer jer je bilo boljih od nje koji su ispali prije. Npr. obje Sare. Druga stvar, mislim da se Filipa hvalilo i guralo samo zato da ne budu samo cure u finalu. Decko je simpa, nemam niš' protiv njega, ali vokalno uopće nije briljirao. Pogotovo ne da bi bio u finalu. Treće, kakve su sve krpe na Tonku nabacali tokom showa. Đizzz A ovo u finalu mi je vrh; predivna elegantna haljina, a preko prebačena jakna sa šiljcima. Boje veze nemaju jedna sa drugom. K'o da se netko sprda sa oblekom. A nisu ni neke frizure s početka showa ništa bolje. Sve u svemu, emisija odrađena ofrlje. Tek toliko da popune termin.

  • kung fu panda 08.06.2017.

    Dosadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare