To je to što me zanima!

Zvijezde pjevaju: Jacques je ispao zbog prgavosti?

Polufinale showa napustili su Mila Elegović i Jacques Houdek, koji se porječkao s članicom žirija Martinom Tomčić. Nije mu žao što je ispao
Vidi originalni članak

Karmela Vukov Colić zaista je na istoj valnoj duljini s gledateljima, kao što je rekla uoči polufinala “Zvijezde pjevaju”. Iako su opet dobili najmanje glasova žirija, Karmela i Đani Stipaničev idu u finale. Njihovi protivnici Ivana Kindl i Nikša Kušelj dobili su četiri desetke za soul pjesmu “You can leave your hat on”. Iz HTV-ova showa ispali su Mila Elegović i Jacques Houdek. Žiriju se svidjelo kako su pjevali Jacquesovu “Povedi me”, ali ne i Tajčinu “Hajde da ludujemo”. Najkritičnija je bila Martina Tomčić, a Jacques joj nije ostao dužan.
- To je trebalo pjevati baš tako i nikako drukčije - rekao je Houdek i počeo podrugljivo oponašati kako bi pjesma zvučala po Martininu ukusu. Tomčić ih je nakon toga ocijenila sedmicom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • A1977 21.04.2008.

    Dajte ga pustite na miru, lik mozda nema idealne proporcije, ali ima hrpu drugih kvaliteta. zasto se sve bave sa stvarima koje ih se ne ticu???!!!

  • sined 21.04.2008.

    ma dobri su oni

  • A1977 21.04.2008.

    Ne znam ko baca komentare ovakve, vjerojatno neka balavurdija. Na stranu Milin glas i furka, zena je svoja i super, Jaques, nisam neki tvoj ludi fan, ali sve si mi drazi. Nije mi drago da ste ispali jer ovo je Zvijezde pijevaju...ali je natjecanje u dobrom, a ne losem pjevanju sto se jedino moze reci za Karmelu, to je nesto prestrasno!!!!!! Koliko falša, trzavica u glasu...uzas!!!! Prvi šok mi je bilo ispadanje Marije i Gorana, a sad Mile i Jaquesa...po meni potpuno nezasluzeno. Karmela ako pobjedi bit ce totalna nepravda....

Komentiraj...
Vidi sve komentare