To je to što me zanima!

Zvijezde šokirane napadom u Nici: Naše misli su s obiteljima

Kamion se zaletio u gomilu koja je gledala vatromet. Ugasio je 84 života, a među poginulima ima i djece. Poznati su se osvrnuli na ovaj napad te poslali poruke podrške obiteljima
Vidi originalni članak

Jučerašnji pokolj u Nici nikog nije ostavio ravnodušnim. Kamion koji se zaletio u gomilu odnio je više od 84 života, a ozlijedio više od 100 ljudi. Među poginulima ima i djece, a nalet se dogodio kada su žrtve promatrale vatromet povodom francuskog nacionalnog praznika.

Iako su prvo mislili da je sve nesretan slučaj, očevici tvrde kako je muškarac koji je upravljao kamionom u jednom trenutku izvukao pištolj. Napad  je Francusku i cijeli svijet zavio u crno, a tuguju i mnogi poznati.


- Kada će ovome doći kraj? Opet je tragedija pogodila jednu od mojih omiljenih zemalja, Francusku. Bila samo tamo prije mjesec dana, to je tako mirno mjesto. Molim se za Francusku i svijet - stoji u Instagram objavi Eve Longorije.


- Moje misli su sa žrtvama i njihovim obiteljima - napisala je Rihanna i otkazala koncert u Nici.


- Molim za one koji su izgubili svoje voljene. Moramo biti miroljubivi i  živjeti u svijetu bez besmislenog nasilja - napisala je Miley Cyrus.

Na masakr su se osvrnuli David Guetta, Ricky Martin, Kaley Couco, Simon Cowell, Kris Jenner, Justin Bieber, Justin TimberlakeAriel Winter i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • user_104151 15.07.2016.

    Et oni zvjezde ja sam mjesex jojjjjj stoj to bitno fujj prosvjetlio bi ja njima dobro

  • Medici 15.07.2016.

    Sve vas može biti sram. Tko je od vas izrazio bilo kakvo suosjećanje sa nedavnim žrtvama u Turskoj. Odvratni ste.

  • NarodnaDemokracija 15.07.2016.

    da je napad bio u hrvatskoj potpisali bi peticiju protiv hrvatske. zapadni majmun-umjetnici su u ratu radili propagandu protiv hrvatskog naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare