To je to što me zanima!

Zvijezdu 'Baywatcha' uvrstili na popis Bikini kuće slavnih

Glumica i pjevačica nije skrivala oduševljenje dok je pozirala u vrućim hlačicama, kariranoj košulji koju je svezala iznad pupka i crvenim čizmicama na visoku petu
Vidi originalni članak

Osim po ulozi u seriji 'Spasilačka služba', Carmen Electra (41) godinama je poznata po pokazivanju grudi i dekoltea u oskudnoj odjeći i bikinijima. Trud joj se isplatio jer od subote njezin slavni crveni kupaći kostim krasi zidove Bikini kuće u Fredricksburgu na Floridi.

Glumica i pjevačica nije skrivala oduševljenje dok je pozirala u vrućim hlačicama, kariranoj košulji koju je svezala iznad pupka i crvenim čizmicama na visoku petu. 

Carmen je nedavno izjavila kako se želi baviti pjevanjem, pa će joj ovo novo priznanje zasigurno dobro doći kao reklama. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • MyaMikic 15.07.2013.

    a di su te kr hlacice...kosulja...

  • suradnja14 14.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Galeb i ja 14.07.2013.

    Ima jadna nogice ko caplja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare