To je to što me zanima!

Zvončica Vucković pobijedila je u ovotjednoj 'Ribi na torti': 'Bila je deset koplja iznad drugih...'

Domaćica goste nije oduševila samo specijalitetima za stolom, nego i stanom ispunjenim umjetničkim djelima koji odiše posebnim stilom
Vidi originalni članak

Nakon tjedna prepunog zabave, smijeha i zamijenjenih menija, ova ekipa privela je druženje kraju. Iz dana u dan vladala je sve opuštenija atmosfera, a finalnom večerom tjedan je zaključila Zvončica Vucković koja je pripremala večeru po Kristijanovim receptima. 

- Sve njezine intervencije su se meni zbilja jako svidjele, a neke ću sigurno iskoristiti - istaknuo je autor recepata s kojim je i ostatak ekipe dijelio mišljenje jer su Zvonu za ovu večeru nagradili maksimalnim bodovima.

- Zvončici dajem pet ribica, što mi je zapravo žao jer je njezina večera bila deset koplja iznad nekih drugih - poručila je Alex kojoj je domaćica prilagodila večeru prepunu mesa njezinom veganskom stilu života.

Guacamole roastbeef Zvončica je servirala kao predjelo, dok je za glavno jelo poslužila šnicle u sosu i domaće njoke od krumpira. Desert je bio mousse od čokolade s voćem te je ponio posebne pohvale. 

Domaćica goste nije oduševila samo specijalitetima za stolom, nego i stanom ispunjenim umjetničkim djelima koji odiše posebnim stilom.

- Puno malih umjetničkih djela, iza nas slika neobična koja se da spakirati. Cijeli stan je zapravo – Zvona - istaknula je Vjekoslava. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zaladilo 29.12.2023.

    Trebal ste pušćat unim alkokoličaru njimi trebadne još para

  • GolaBanana 29.12.2023.

    Nabila se zvončica na koplje

  • 29.12.2023.

    kopalja

Komentiraj...
Vidi sve komentare