To je to što me zanima!

Zvone i Leonarda Boban s djecom u šetnji gradom...

Kako se ne bi izgubili u gužvi, standardnoj za subotu u centru Zagreba, Marta i Rafael vozili su se u kolicima. Cijela obitelj uskladila se odjećom
Vidi originalni članak

Modna dizajnerica Leonarda (39) i bivši kapetan “vatrenih” Zvonimir Boban (39) prošetali su se prepunim zagrebačkim Cvjetnim trgom u društvu posvojene djece. Marija (13) i Rafael (4) koračali su uz roditelje, a uz Rafaelovu blizanku Martu od šetnje se odmarao dvije godine stariji Gabrijel. Cijela obitelj uskladila se odjećom. Leondarda je puno puta isticala da joj obitelj puno znači te da svoju obiteljsku bajku voli prenijeti i na svoje kreacije. Inicijale imena djece dala je istetovirati na vrat. Šuškalo se da će par opet posvojati, ali su to demantirali.

DJECA STIGLA IZ 'VELIKE KUĆE'
Leonarda i Zvone posvojili su svu svoju djecu u zagrebačkom Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj. Prva je bila Marija, koja je jako željela brata pa je inzistirala da odu po njega u “Veliku kuću”. Nakon Gabrijela posvojili su blizance.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • thug lady 16.03.2009.

    I ja sam bila jucer u šetnji, pa to niste napisali? Koji bed!

  • skolic3 16.03.2009.

    jako su zanimljivi i da je više takvih bilo bi bolje.Koga briga šta ona voli ili ne voli kao i on....humani su ljudi i to im nitko ne može oduzeti. BRAVO BOBANI !!!!

  • COSA-NOSTRA 16.03.2009.

    A čujte, javne su osobe pa se o njima piše. Čula sam svašta o njima ali na stranu sad to... mislim da je lipo i hrabro šta su se odlučili na takav život, s puno posvojene dice. Ta dica sada stvarno imaju dobre šanse u životu i hvala takvim ljudima. Kad bi ih bar bilo više da oni mali anđeli ne tuguju po domovima. Ali eto, život je čudan, neko se od rođenja bori sa sudbinom a neko se rodi u sretnijim okolnostima... ove Bobanove mališe je dotakla sreća na početku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare