To je to što me zanima!

Širi lanac zahvalnost i inspiriraj druge na pozitivu

Imaš toliko toga na čemu možeš biti zahvalan? Pokaži to kroz objavu na Instagramu i možda osvojiš vaucher za nezaboravno putovanje
Vidi originalni članak

Lanac zahvalnosti širi se društvenim mrežama. Od poznatih osoba koje su svojim objavama i korištenjem #budizahvalan potaknule druge da prepoznaju prave vrijednosti u životu i priključe se lancu zahvalnosti do svih korisnika društvenih mreža. Na kraju godine, u blagdansko doba, kada promišljamo godinu na izmaku Jana poziva da se fokusirate na ono lijepo po čemu ćete pamtiti 2015. i na Instagramu objavite fotografiju na kojoj je prikazano na kome ili čemu ste zahvalni u godini na zalasku. 

Bitno je samo da u postu koristite #budizahvalan i objavite na čemu ste zahvalni. U dva vala izvlačenja bit će odabran najinspirativniji post kojeg očekuje vrijedna nagrada. Više o svemu pročitajte na facebook stranici Jane.

Poruke zahvalnosti koje se nalaze na bočicama Jane podsjećaju kako treba zahvaljivati na velikim i malim stvarima koje čine život ljepšim, a vaše inspirativne objave na Instagramu podsjetit će vas na 2015., na te lijepe stvari koje čine život i na  ono na čemu vi možete biti zahvalni. 

Zato se uključite u lanac zahvalnosti i uz #budizahvalan  podijelite to sa svima i možda osvojite poklon vaucher za putovanje – novo iskustvo za stvaranje uspomena na kojima ćete biti zahvalni u 2016. Sretno!


Idi na 24sata