To je to što me zanima!

Skuhatćute: dobrodošli u Meksiko!

U novom broju magazina Skuhatćute za samo 1,99 kn uz 24sata pripremili smo 16 raznolikih recepata za tjesteninu prelivenu bogatim umacima.
Vidi originalni članak

Povrće i pašta nude bezbrojne kombinacije uživanja u brzim i laganim specijalitetima koje se uz odgovarajuć odabir sastojaka lako pretvaraju u gurmansko jelo. U sljedećem broju magazina za uživanje pripremili smo 16 raznolikih recepata za tjesteninu prelivenu bogatim umacima. 

Saznajte zašto su Talijani stručnjaci u pripremanju vrhunske pašte i prošetajte mediteranskim receptima s obiljem tikvica, patlidžana, rajčica i paprika koje se sjedinjuju u neodoljive šalše. No za šalšu možete iskoristiti i voće po uzoru na karipsku i egzotičnu kuhinju diljem svijeta. Osim što je zdravo i sadrži malo kalorija voće daje sočnost i osvježavajuću notu mesnim pečenjima i jelima s roštilja. 

Za slastan pozdrav ljetu poslužit će i šljive koje se sjajno slažu sa slatkim i slanim desertima. U džemovima i pekmezima lako ih možete sačuvati za zimu, a pite, torte i ljupke kreme primamljiog izgleda i okusa nadahnuće su za posebne prilike i slavlja. Pizza sa šljivama i pršutom ili šljive u kaputiću od pancete samo su neki prijedlozi koje donosimo. 

I u ovom broju nagrađujemo najbolje recepte čitatelja i pozivamo vas da se pridružite natječaju za specijalitete tjedna. I vinoljupci će naći kutak za sebe, a priče o slavnim kuharima mogu poslužiti kao poticaj da slijedite svoje snove i ne odustajete od njih.    

Idi na 24sata