To je to što me zanima!

Sloboda! Plaćate na internetu, a nemate tekući račun u banci

Ekesh VISA Poklon kartica idealna je za one koji su izbjegavali internetsku kupovinu ili nisu mogli dobiti karticu u banci.Čuvajte svoju privatnost
Vidi originalni članak

Ako želite nešto kupiti na internetu, a bojite se prijevara,  ako niste kreditno sposobni ili nemate otvoren tekući račun, ako želite biti anonimni kupci na nekim web stranicama ili jednostavno želite kontrolu nad vlastitim troškovima online - imamo idealan proizvod za vas –Ekesh Visa prepaid karticu!

Ovu međunarodnu karticu u vrijednosti 250, 500 i 1000 kn možete koristiti na svim offline i online prodajnim mjestima koji primaju VISA kartice, a odlično je što je možete dobiti odmah, bez otvaranja računa ili odlaska u banku. Samo trk do najbližeg kioska!

Prednosti ekesh Visa Poklon kartice:

sigurna kupnja na internetu, bez straha od zlouporabe

anonimnost kupnje, pogodno za stranice na kojima ne želite ostaviti svoje podatke

jednostavno dobivanje kartice – na svakom kiosku Tiska (ne trebate biti kreditno sposobni ili imati tekući račun)

bez članarine i mjesečne naknade

kontrola osobnih troškova – limitiranjem visine sredstava na računu (idealna za putovanja, džeparac djeci i sl.)

nemogućnost minusa na računu

nemogućnost hakiranja računa 

jednostavnost korištenja

mogućnost plaćanja na svim VISA prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu

Osim kao poklon karticu, možete je koristiti i za vlastite potrebe, npr. u situacijama kada idete u inozemstvo, a ne želite nositi gotovinu ili želite djetetu dati džeparac.

Uz nemogućnost odlaska u minus te kupnju koja ne zahtijeva ostavljanje osobnih podataka, VISA ekesh prepaid Poklon kartica nudi vam potpunu kontrolu nad troškovima te bezbrižnu i sigurnu online kupnju! Za više informacija klikni na http://www.ekesh.com.

Idi na 24sata