To je to što me zanima!

Spektakularna izložba Big Cats u Avenue Mallu Zagreb!

Zagreb, 20. rujan 2013 - Avenue Mall Zagreb i National Geographic u četvrtak 19. rujna svečano su otvorili spektakularnu izložbu pod nazivom BIG CATS.
Vidi originalni članak

Svi posjetitelji imat će priliku uživati u životinjskom svijetu lavova, tigrova ili pak geparda i u njihovoj uobičajenoj svakodnevnici. Cijeli projekt podržan je od strane domaćih i međunarodnih udruga, tvrtki i lokalnih zajednica.

Kroz svečano otvorenje izložbe u Avenue Mallu Zagreb vodio nas je poznati radijski voditelj Saša Lozar, a počasni gosti bili su zamjenica pročelnika Gradskog ureda Zagreb za poljoprivredu i šumarstvo, gospođa Biserka Petošić te glavni urednik hrvatskog izdanja National Geographic časopisa, gospodin Hrvoje Prćić

Otvorenje izložbe začinili su plesači i svirači capoeire koji su svojom hipnotičnom glazbom i akrobatskim plesom dočarali ugođaj džungle, a nakon njih su djeca iz Osnovne škole Trnsko maskirani u velike mačke, izveli koreografiju koja je dobila najveći pljesak od posjetitelja Avenue Malla Zagreb.

Avenue Mall Zagreb ponosan je što je domaćin ovakve globalne inicijative. Cijelim projektom podiže se razina svijesti građana o očuvanju svake vrste životinja pogotovo onima kojima je pomoć najpotrebnija”, rekla je Andreja Galovec Vodopija, direktorica marketinga Avenue Malla Zagreb.

Izložba je postavljena na 2. katu Centra, a svi zainteresirani moći će je pogledati do 27. listopada 2013., svakim danom u radno vrijeme Avenue Malla Zagreb.

Idi na 24sata