To je to što me zanima!

50 Cent razočaran: Neće moći gledati 'Psihopata' Vasu uživo

Pomnijim pratiteljima MMA scene u regiji Vaso je poznat. S razlogom nosi nadimak "Psihopat". S 28 godina ima 51 profesionalnu borbu iza sebe, a borio se s više manje svim poznatim regionalnim borcima
Vidi originalni članak

Promijenio sam tri težinske kategorije i opet moram skidati kile, katastrofa. Da nema toga, tuk'o bi se definitivno svaki vikend. Mislim da nisam normalan, majke mi. I to me ispunjava, rekao je u intervjuu za "U klinču" popularni regionalni borac iz Crne Gore Vaso Bakočević.

Pomnijim pratiteljima MMA scene u regiji Vaso je itekako poznat. S razlogom nosi nadimak "Psihopat". S 28 godina ima 51 profesionalnu borbu iza sebe, a borio se s više manje svim poznatim regionalnim borcima od Matije Blažićevića preko Aleksandra Rakasa i Ivice Truščeka do Lemmyja Krušiča, Roberta Soldića i Uroša Jurišiča.

Bio je član najjače europske organizacije KSW, a nedavno je potpisao ugovor s Bellatorom i čeka na debi u Rimu protiv Koreškova.

A dok on čeka na prvi službeni nastup za drugu najjaču MMA organizaciju svijeta, pomno ga prati ni manje ni više nego poznati reper 50 Cent

I ne samo to, Amerikanac je na Twitteru izrazio nezadovoljstvo što mu je Rim predaleko i što borbu neće moći gledati uživo.

- Kvragu, zašto Rim, čovječe? To je osam i pol sati leta odavdje - napisao je reper.

Kasnije je ispod objave dodao: "Je*eš sve, ipak idem." Hoće li planetarno popularni reprer doći u Italiju gledati Vasu Bakočevića ostaje vidjeti 14. srpnja kada je priredba na rasporedu.

Inače, upravo je 50 Cent nedavno održao nekoliko sastanaka s vlasnikom Bellatora Scottom Cokerom. Isprva se mislilo, a onda i pisalo, da Amerikanac želi ući u ring i boriti se, ali nakon toga pojavile su se glasine da kreće u promotorske vode.

Ako je nagađati, 50 Cent bi Vasu mogao pratiti zbog potencijalnog menadžerstva.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gladijator 04.06.2018.

    Lik je katastrofa, on nadahnjuje samo djecu i srbe. Gledao sam ga puno puta, tip se fura na neku psihopat spiku jer se bori sa djecom koji ga respektiraju zbog imena. Lik je dobar, zna posao, ali je katastrofa koncentracija, strpljivost, kalkulacije, taktike, ponašanje, sportska disciplina sveukupno, jako loše. U zadnjoj borbi je tipu podignuo srednji prst na obje ruke usred borbe, spiker oduševljen, vani bi bio diskvalificiran. On je za regionalne borbe, vani će ga netko osakatiti, vani su psihopate.

  • Bungevoj_1 04.06.2018.

    Meni 50cent isti kavin durant..

  • Iskrivljena antena 04.06.2018.

    Barem neće gledati blamažu vase pa ima li ijhedan meč da je vasa psihopat pobijedio? kad god gledam njegove highlighte samo ga vidim na podu

Komentiraj...
Vidi sve komentare