To je to što me zanima!

A. Iniesta: Barcelona mora podići spomenik S. Eto'ou

Povijest pokazuje da je Barca imala vrlo malo napadača poput Samuela. Nisam siguran je li bilo ikoga poput njega, rekao je Iniesta o Eto'ou
Vidi originalni članak

Sjajni veznjak europskog nogometnog prvaka Barcelone Andres Iniesta poručio je kako bi njegov klub trebao podići spomenik Samuelu Eto'ou koji je nedavno napustio Camp Nou. Kamerunski je napadač prije nekoliko dana dres katalonskog kluba zamijenio onim talijanskog prvaka Intera, a u suprotnom je smjeru otišao Zlatan Ibrahimović. Eto'o se pridružio Barceloni 2004. iz Mallorce, u trenucima kad je katalonski klub punih šest godina bio bez naslova. U njegovih je pet godina, pak, Barca osvojila tri naslova španjolskog prvaka, dvije Lige prvaka i jedan Kup kralja.
- Povijest pokazuje da je klub imao vrlo malo napadača poput Samuela. Nisam siguran je li bilo u klubu ikoga poput njega. Ali, ono što znam je da mu Barcelona treba podići spomenik. On je bio jedan od temeljnih igrača posljednjih godina i ključ svih naslova koje je klub osvojio - izjavio je Iniesta za La Vanguardiju.
Španjolski reprezentativac još se uvijek oporavlja od ozljede i još nije odigrao nijednu utakmicu u pripremnom razdoblju.
- Ne mogu dočekati da ponovno počnem udarati loptu - priznao je Iniesta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • bosnia_80 07.08.2009.

    @vlaka....Kad kažeš da su \"on i xavi vjerovatno dva najbolja playermakera svih vremena\" ...ja ne mogu a da se ne zapitam da li si ti ikad čuo za nogometaša po imenu zinedin zidan??? Istina je da ova dva sjajna veznjaka imaju iza sebe par dobrih sezona, ali još puno moraju radit da bi bili \"najbolji svih vremena\".. P.S. očigledno je da ne razlikuješ baš izraz \"trenutno najbolji\" od izraza \"najbolji svih vremena\" ..a razlika je ogromna:)

  • vlaka 06.08.2009.

    on i xavi vjerovatno dva najbolja playermakera svih vremena

  • vlaka 06.08.2009.

    tribaju oni dignit spomenik iniesti isto bilo je malo veznih u barcelone a i upoče u nogometu ka on on je igrač koji živi za miomčad on i xavi stanu stala barcelona a malo je igrača koji su mogli tako u pravljat igrom kud on i xavi plove tu i barca

Komentiraj...
Vidi sve komentare