To je to što me zanima!

A, kako drugačije? Dr. Ivo ušao u 1/4 finale Dohe uz 7-6, 7-6

U četvrtfinalu 37-godišnji Karlović kao šesti nositelj ide na još jednog veterana, 33-godišnjeg Španjolca Fernanda Verdasca, koji je iznenađujuće izbacio 11. igrača svijeta Belgijanca Goffina
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Dohi pobjedom nad Rusom Karenom Kačanovim s 7-6 (3), 7-6 (3). 

Ivo je slavio protiv Kačanova u dva skoro identična seta, oba su završila u tie-breaku, u oba je Rus osvojio tri poena, a u niti jednom od ta dva seta nije bilo "break-prilike". Karloviću je to treća pobjeda u isto toliko mečeva s Rusom, koji je 53. na ATP listi. 

U četvrtfinalu 37-godišnji Karlović kao šesti nositelj ide na još jednog veterana, 33-godišnjeg Španjolca Fernanda Verdasca, koji je iznenađujuće izbacio 11. igrača svijeta Belgijanca Goffina.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 05.01.2017.

    Valjda će i španjolskog manekena srediti pa odmjeriti snage s Jokerom. Mogli ste i našu mladu tigricu Anu spomenuti, dvije pobjede u jednom danu...

  • Iskrivljena antena 04.01.2017.

    Ni Čilić ni on nisu doktori za tenis to su sasvim prosječni polutenisači koji dobijaju samo mrvice kada nalete na pravog tenisača onda rade kikseve za koje bi ih proglasio pacijentom.

  • ZombiGrill 04.01.2017.

    Mogao je i u finalu Davis cupa tako. 3 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare