To je to što me zanima!

A. Kramarić: Talijani, ovaj put nećete se lako provući!

Hrvatska nogometna reprezentacija do 19 godina na Europskom prvenstvu će igrati u skupini B s reprezentacijama Španjolske, Italije i Portugala
Vidi originalni članak

Znao sam da skupina mora biti teška, ali ovo... Ždrijeb nas nije baš pomazio, prve su riječi Mateja Delača, golmana U-19 hrvatske reprezentacije, koja je prvi put izborila plasman na Euro. Hrvatska će svoje utakmice po skupini odigrati 18. 21. i 24. srpnja, a dvije najbolje reprezentacije u skupini idu u polufinale.
- S Italijom smo igrali dvaput. Oba puta smo ih nadigrali, a na kraju izgubili. Prošle godine u Slovačkoj, bili smo puno bolji, pa ispali na penale. Ma, mora biti treća sreća. Neka se paze, ovaj put neće se provući - rekao je Andrej Kramarić, koji je na tom turniru u Slovačkoj proglašen najboljim igračem. U reprezentaciji Španjolske igra sedam igrača iz Barce.
- Uh, to je strašna momčad. Ali, znam kako ostali razmišljaju. Hrvatska, mala država, koja nema što tražiti u društvu velikih. Mogli bi se oni gadno prevariti - kaže Kramarić. A Delač je dodao:
- Vjerujem da ćemo biti hit! Ova generacija je sjajna. Ne bojimo se nikoga. Naš cilj bi trebao biti treće mjesto u skupini, jer to vodi na Svjetsko prvenstvo u Kolumbiju. No, ne smijemo se time zadovoljiti. Vjerujte, ovi dečki zaista su sjajni i neću pretjerivati ako kažem da možemo daleko dogurati. Do polufinala, a tada je sve moguće.
Ni Delač ni Kramarić ne poznaju dobro protivnike.
- Stvarno ne znam ovako napamet niti jednog igrača. Da vidim sastav, možda bih mogao nekoga izdvojiti. Nema tu puno filozofije. Portugalci i Španjolci igraju dosta slično. To je jedan latino-američki stil, s puno discipline i sjajnom tehnikom. A što se tiče Talijana, već sam rekao, veliki su nam dužnici - kaže Kramarić.
Termin europskog prvenstva poklapa se s europskim pretkolima u kojem igra i Dinamo.
- Jako je važno da Dinamo i Hajduk puste svoje igrače na Euro. A koliko znam i koliko sam čuo, neće biti problema - kaže Delač.
- A mislim da ne bi trebalo biti problema. Ne igra se svaki dan Europsko prvenstvo. Moramo biti kompletni, a tada neka se svi čuvaju - zaključuje Kramarić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_37285 04.06.2010.

    da latino americki stil hahaha alo evropsko prvenstvo igrate

  • plavi1988 04.06.2010.

    ako cemo bit u punom sastavu vjerujem da moze puno toga napravit, ali najvaznije da daju sve od sebe

  • rodbina 04.06.2010.

    u jbt,teška skupina

Komentiraj...
Vidi sve komentare