To je to što me zanima!

A. Wenger: Dudu propušta polufinale Lige prvaka

Trener Arsenala potvrdio je da će njegov napadač Eduardo da Silva zbog ozljede prepona sigurno propustiti polufinalni uzvrat Lige prvaka
Vidi originalni članak

Eduardo je, podsjetimo, u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u igru ušao u 82. minuti zamjenivši Emmanuela Adebayora. Pred sam kraj utakmice, u kojoj je njegova momčad poražena 1-0, imao je jedan neugodan sudar s robusnim braničem Manchestera Rijem Ferdinandom, te je u njemu izvukao deblji kraj. Iako su prve vijesti kazivale da će hrvatski nogometaš kreće pauzirati, te da bi mogao biti spreman za uzvrat 5. svibnja, čini se da će Arsenal biti bez Eduarda barem tri tjedna.
- Muče ga prepone, baš kao i Silvestrea. Njega očekujemo uskoro na travnjaku, a što se Eduarda tiče, slijedi mu tri tjedna pauze - kazao je Wenger.
Eduardo će tako do daljnjega ostati bez nastupa u Premiershipu ove sezone. Nakon povratka poslije teškog loma noge nastupio je u četiri utakmice, dvije u FA Cupu i dvije u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • hrvoje123456 01.05.2009.

    A ko zna kad ce se eduardo vratit u staru formu .. Daj boze sto prije :) bilo bi zalosno da mu se vake ozljede stalno desavju :/

  • nogometas05 01.05.2009.

    E moj prijatelju ovo ne sluti na dobro..nazalost...

  • noname7 01.05.2009.

    svaka mu cast na svemu,al ipak nek malo ojaca a ne da svaku drugu tekmu propusta:S

Komentiraj...
Vidi sve komentare