To je to što me zanima!

A za Oblak mu se Raketa skrio: Trik Barce za Leovu majstoriju

Da se malo našalimo stihovima slavne pjesme, oni se doista mogu ubaciti u ovu priču gdje je naš Ivan Rakitić sudjelovao u zbunjivanju Atleticovog golmana Jana Oblaka prilikom slobodnjaka Lionela Messija...
Vidi originalni članak

Barcelona je praktički osigurala naslov prvaka 11 kola prije kraja La Lige. Na Nou Campu minimalno su porazili Atletico novom majstorijom nogometnog genijalca Lionela Messija.

Bio je to gol iz slobodnjaka u 26. minuti gdje je i ponajbolji golman današnjice Jan Oblak ostao nemoćan. Ipak, Španjolci su 'iskopali' detalj koji je prethodio pobjedničkom golu, a tu je sudjelovao i Ivan Rakitić.

VIDEO

Naime, Sergio Busquets objasnio je Piqueu i Raketi kako da se postave prilikom udarca Messija kako bi zbunili Slovenca na golu. Sve je on to detaljno isplanirao, suigrači su ga poslušali pa je Oblak ostao - kratak!

Čudno za golmana koji je primio najmanje golova u La Ligi - samo 12 poslije 27 kola uključujući i derbi protiv Barcelone.
 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • LonzoBall 05.03.2018.

    Sigurno je šnida provalio foru, izanaliziro do posljednjeg detalja.

  • simunicevdom 05.03.2018.

    Losa utakmica Atletiko nema jaja

  • AgainstModernFootball 05.03.2018.

    Lijep gol ali je krivica Oblaka ali nije to toliko bitno 3 boda u dzepu i sada cekati Chelsea i prolazak dalje a sto reci za Messija svijet ce plakati kada ce zavrsiti karijeru takav igrac se rodi jednom u 100 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare