To je to što me zanima!

A zato su izgubili... Igrači PSG-a zaglavili, vatrogasci spašavali

Nakon dolaska u hotel, zvijezde PSG-a zaglavile su u liftu te su pozvali pomoć, a netko od igrača je na Instagramu objavio snimku cijelog događaja. Dan poslije - poraz u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Dan uoči utakmice u Leipzigu u Ligi prvaka, nakon što su stigli u smjestili se u hotel, deset igrača PSG-a zaglavilo je u dizalu hotela, na otprilike sat vremena, nakon čega su ih vatrogasci izvukli.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje igrača PSG-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U nesreći koja je i pomalo komična, našli su se Presnel Kimpembe, Marquinhos, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Bandiougou Fadiga, Idrissa Gueye, Moise Kean, Abdou Diallo, Colin Dagba i Kays Ruiz-Atil.

Cijeli događaj snimio je Kurzawa i objavio na svom Instagram profilu. 

Francuski lijevi bek odmah je odlučio izvaditi telefon i snimiti situaciju, iako je poznato da je njegov klub PSG nezadovoljan ovakvim videozapisima. 

Snimka je kasnije uklonjena s Kurzawinih društvenih mreža, ali do tad ju je već pokupilo nekoliko medija. Kasnije je potvrđeno da u incidentu nije nitko ozlijeđen tako da će svi od navedenih igrača zaigrati u utakmici.

No nije bila sretna za Parižane. Unatoč ranom vodstvu Angela Di Marije, izgubili su 2-1, a Argentinac je promašio i penal za 2-0. Okrenuli su Christopher Nkunku i Emil Forsberg. PSG je kraj utakmice dočekao s desetoricom jer su dva žuta kartona dobili Idrissa Gueye i Presnel Kimpembe. Svi oni zaglavili su u dizalu...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • karlo15 05.11.2020.

    Sa desetoricom a dva crvena, nije za tebe Mate matika za tebe je Mate motika

Komentiraj...
Vidi sve komentare