To je to što me zanima!

Acin sin: Cimer igra za 82 mil. dolara, a on za "nula kuna"...

Koš za pobjedu KK Gorice protiv Splita (78-77) zabio je Marko Petrović, sin hrvatskog izbornika Ace Petrovića. Cimer mu je bio Tristan Thompson...
Vidi originalni članak

Zadnja sekunda, lopta je kod Petrovića, diže se za tricu i pogađa! Mali milijun puta ste to čuli, hvala Bogu - i Aco i Dražen su se u karijeri nazabijali ključnih trica.

Ali ovaj put “mali junak” bio je 24-godišnji Marko Petrović, Acin sin, a koš za pobjedu Gorice 78-77 zabio je sekundu prije kraja Splitu.

- Jednu utakmicu zabijem 45 i odmah krene euforija: ‘Evo novog Dražena’. U drugoj imam loš dan i odmah ništa ne valjam... Pa onda čuješ od nekih protivničkih igrača, nakon što sudac svira faul na meni, nešto u stilu: ‘Ovo si dobio zbog prezimena!’ Ali naučio sam živjeti s tim. Uostalom, nisam ja ni blizu razine ni tate ni strica, idem nekim svojim putem i to je to - kaže Marko.

Do 18. je bio u Ciboni, nisu mu ponudili ugovor pa je otišao u SAD.

- Nekadašnji Draženov agent uspio me ubaciti u srednju školu Finley u Hendersonu, predgrađu Las Vegasa i tamo sam završio srednju školu, a naša srednja škola osvojila je američko prvenstvo. Zamislite, najbolji u cijeloj Americi - kaže Marko i dodaje:

- Bio sam cimer s Tristanom Thompsonom, NBA igračem koji je upravo s Cavaliersima potpisao ugovor vrijedan 82 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nemo22 29.04.2016.

    Bezveze! Jedan od milijun košarkaša.Ništa od njega.Uzalud trud oko njega.Nema on glavu ni talenat.Samo je Draženov nećak i to je sve.

  • digelante 29.04.2016.

    Mali napuhanko

  • rajonrondo 29.04.2016.

    Zar nije Marko Petrovic počeo studirati na sveučilištu USF ????, niste ga pitali zašto je odustao. Niste napisali da je na utakmici Gorica - Split, Aco konstantno vršio pritisak na suce i da je Split oštećen i pokraden.

Komentiraj...
Vidi sve komentare