To je to što me zanima!

Aco: Finalnu seriju ćemo završiti u srijedu u Splitu

Nakon još jedne uvjerljive pobjede nad Splitom u Jazinama, trener Zadra Aco Petrović uvjeren je da će u srijedu slaviti i na splitskim Gripama
Vidi originalni članak

Znamo da nas u srijedu u Splitu očekuje sjajna atmosfera, pravi 'sportski pakao’, no poručujem svima kako ćemo finalnu seriju završiti na Gripama, rekao je trener Zadra Aleksandar Petrović nakon što je njegova momčad u Jazinama lako dobila Split CO 100-80. Za razliku od Zadrana, gosti iz Splita na izlazu su iz Jazina uglavnom pozdravljali s “Vidimo se”, najavljujući pobjedu na Gripama te povratak u Jazine na majstoricu.
- Premda smo bolje reagirali nego u prvoj utakmici, ponovili smo neke pogreške zbog kojih se Zadar odvojio na 12-15 razlike i više se nismo uspijevali vratiti. No na Gripama će biti druga priča - najavio je Damjan Rudež, a Igor Sumić najavio je iznenađenje.
- Imamo snage za novu pobjedu, osobito pred našim navijačima. Neću otkrivati detalje, sve neka ostane u četiri zida svlačionice, no pripremamo iznenađenje i za Zadar i za naše gledatelje.
Zadrani su tako potvrdili dominaciju i rasterećeni putuju u Split jer ako i izgube na Gripama, teško će u paklu Jazina propustiti osvojiti svoj drugi naslov prvaka.

ACO PETROVIĆ 'PEDER' POPUT ĆIRE BLAŽEVIĆA
Sve su glasnije priče kako Aco Petrović na kraju sezone napušta Jazine i vraća se u Cibonu, no Tornado ga je ipak pozdravio pljeskom i skandiranjem: “Mi smo pederi - Aco je naš”. Svrstali su ga tako među “besmrtne”, uz bok Ćiri Blaževiću.

KOŠARKAŠIMA ZADRA ZABRANILI RUKOMET
Premda su svi igrači Zadra imali pozivnice za Višnjik, rukometne utakmice naše reprezentacije nisu gledali jer je Aco Petrović naredio punu mobilizaciju i sve treninge tempirao za točno 18 sati da ne bi bilo nikakve zabune.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare