To je to što me zanima!

Aco Petrović: MVP Giannis? Pa moj mu je igrač isprašio guz***

Bivši hrvatski košarkaš i izbornik, Aleksandar Petrović, oduševljava na klupi Brazila koji ostvaruje sjajne rezultate na košarkaškom Mundijalu. U pobjedi nad Grčkom 79-78, Aco je svladao i MVP-a NBA lige...
Vidi originalni članak

Aleksandar Petrović je nakon senzacionalne pobjede momčadi Brazila, čiji je on izbornik, nad Grčkom 79-78 priznao da je odavno kovao plan kako bi ih svladao. Ova je pobjeda Brazil odvela u sljedeći krug Svjetskog košarkaškog prvenstva u Kini. 

Petrović je bio veoma ponosan na svoje igrače, posebno na Alexa Garciu, koji je tijekom čitave utakmice sjajno čuvao Giannisa Antetokounmpoa,  MVP-a NBA lige.

- Zašto je ovaj sport prelijep? Na jednoj strani imate 23-godišnjeg dečka, najkorisnijeg igrača NBA lige. A tko ga je zaustavio večeras? Čovjek od 40 godina, mu je isprašio guz***“" - rekao presretni Petrović.

- Pokazali smo da imamo nekoliko igrača koji mogu zaustaviti Antetokounmpoa. S druge strane, više sam brinuo o dvojcu Sloukas-Printezis - priznaje Aco.

- Dok smo se pripremali za ovu utakmicu, svi su me pitali kako ću čuvati Giannisa, a ja sam još prije šest mjeseci, od polufinala između Toronta i Milwaukeeja, znao kako ga zaustaviti - tvrdi Aco "trica". 

Aco je bio toliko oduševljen igrom i pobjedom svoje momčadi da je pri izlasku pred medije, poljubio u obraz jednog svog igrača i sve okupljene lijepo nasmijao. 

Brazil će u posljednjem susretu grupe F igrati s Crnom Gorom, dok će Grčkoj protivnik za plasman u narednu fazu Svjetskog prvenstva biti Novi Zeland.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Pra&vica 04.09.2019.

    Odnosi u našoj košarci su takvi da svi koji znaju , rade i vrijede nisu dobrodošli...sustavno upropaštavamo talente, kojih ima, zbog uskogrudnih egoističkih, i novčanih, interesa. Dok ne priznamo da je tako i ne promijenimo sustav, NEMA NADE !!! A Aco je jedan od " nepoželjnih " !!!

  • 04.09.2019.

    Jooj dajte nolim vas jedna sretna pobjeda sta ga odmah dizete u nebo sam gledajte dalje nece taj brazil vise nijednu tekmu dobiti

  • Simulacija_stimulacija 04.09.2019.

    Nama Aco nije bio dobar. Zula i ostali su ipak daleko bolji, zato smo sad među glavnim favoritima na Sp uz Amere i Srbe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare