To je to što me zanima!

Adebayor: Došlo je vrijeme da i Arsenal nešto osvoji

Emmanuel Adebayor izjavio je kako s Ligom prvaka ima neriješene stvari. Njegovi klubovi dva su puta bili u finalu, no on ni jednom nije igrao
Vidi originalni članak

Arsenalov napadač je u najavi prve utakmice svog kluba protiv Kijevljana u Ukrajini napomenuo kako bi za njega ova godina mogla biti treća sreća. Pri tome misli na nastupe u finalima Lige prvaka.
- Prvi put bio sam u finalu 2005. kad je Monaco igrao protiv Porta. Cijeli susret sjedio sam na klupi. Sljedeće godine bio sam u Arsenalu kad smo u finalu igrali s Barcelonom, no ja sam te godine već nastupao za Monaco pa nisam mogao istrčati na teren. Bilo mi je užasno gledati moje ekipe kako igraju, a ja im ne mogu pomoći. Ipak je Liga prvaka najveće natjecanje nakon Svjetskog prvensta - priča togoanski napadač.
Otkako je došao u Arsenal Emmanuel ništa nije osvojio pa smatra da je ova godina pravo vrijeme za trofej.
- Moramo osvojiti bar jedan trofej. Prekvalitetni smo da opet ostanemo praznih ruku. Samo moramo vjerovati u sebe - samouvjeren je Adebayor. Već večeras navijači će se u Kijevu moći uvjeriti kakav je Arsenal ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BBBoXer 17.09.2008.

    ajde arsenal ... stvarno bi bilo vrijeme .... treba to odma danas pocet protiv dinama iz kijeva ... FABREGASSSS !!!!!!!!!!!!!!1

  • slavonac 91 17.09.2008.

    arsenal je prezaigran,neozbiljni su,wenger je najjači trener,sve mlade dovodi i stvara strašnu momčad i megazvijezde!!još samo da se dudu vrati nogometu kao prije,nadam se da neće propast,ako mu nebude išlo najbolje jedna sezona posudbe u slabiji klub di će imat kontinuitet igara!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare