To je to što me zanima!

"Adebayor i Bendtner za naše veće zajedništvo"

Trener Arsenala dao je neobičan komentar na incident tijekom utakmice protiv Tottenhama, uz tvrdnju da će to pomoći zajedništvu ekipe
Vidi originalni članak

Arsenalov menadžer Arsene Wenger napokon je progovorio o incidentu koji se dogodio prije tri dana, obračunu svojih napadača Adebayora i Bendtnera.
Dvojica Arsenalovih napadača omogućili su novinarima koji prate Arsenal zanimljivo štivo, svojom svađom u uzvratnoj utakmici polufinala Carling Cupa protiv Tottenhama, koji je u tom susretu ponizio Arsenal s 5-1 i izborio plasman u finale Carling Cupa. No, puno više pozornosti od samog rezultatskog debakla Topnika koji su, doduše, shodno Wengerovim običajima, igrali uglavnom u pričuvnom sastavu, privukao je incident između dvojice napadača, Togoanca Emmanuela Adebayora i Danca Nicklasa Bendtnera.
Adebayor je u drugom poluvremenu, nakon što je ušao u igru, rekao: ''Ušao sam jer ti igraš kao govno''. Danac je uzvratio srednjim prstom, a Togoanac ga je glavom udario u nos.
- Nesuglasice su sastavni dio igre. Međutim, mislim da bi svaki trener na svijetu bio iznenađen kakva se pompa napravila od tog slučaja. Ali, eto, u Arsenalu to tako ide.
- Želimo riješiti ovaj slučaj unutar kluba. Ustanoviti što se točno dogodilo i riješiti sve bez problema. Iskoristit ćemo namjerno ovaj slučaj da svima pokažemo kako neki incident, pa makar bio i mali, može izazvati razno razne interpretacije u javnosti, a nama će, zapravo, pomoći u stvaranju još većeg zajedništva unutar momčadi!
Upitan hoće li kazniti Adebayora, diplomatski je odgovorio:
- Ako bude potrebno, uvijek možemo posegnuti za disciplinskim mjerama. No, mislim da bi za nas bilo bolje da o tome više ne razglabamo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare